به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مریم جوادی بایگی اظهار کرد: علفهاي هرز با گياه زعفران از نظرآب، مواد غذايي و نور رقابت میکنند و یا با نفوذ در داخل بنههای زعفران باعث تخریب، ابتلای آنها به امراض و حتی مرگ آن شده و در نتیجه باعث كاهش محصول ميشوند.
وی با بیان اینکه تلفیق چند روش مبارزه نتیجه بهتری خواهد داشت، افزود: بهتر است وجین علفهای هرز و عدم استفاده از کودهای دامی نپوسیده در تلفیق با روش شيميائى صورت گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه با اشاره به کنترل علف هرز زعفران در ماههای دی و بهمن، بیان کرد: در مزارع زعفران اولين وجين يا استفاده از علف كشها بعد از برداشت گلها (آبيارى دوم) به خصوص در مزارعى كه زعفران سالهاى اوليه رشد خود را سپرى مىكند، لازم است.
جوادی بایگی ادامه داد: در سطوح كم وجين همراه با سله شكنى دو بار به فاصله يك ماه از يكديگر بهترين روش قلمداد مىشود.
وی یادآور شد: در سطح زياد وجين توجيه اقتصادى ندارد لذا مصرف علفكش بدون تاثير سوء روي زعفران توصيه میشود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کشاورزی , زعفران