پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۵
مدیر آموزش و پرروش بیرجند خبر داد:

کمبود 350 کلاس درس در بیرجند

مدیر آموزش و پرروش بیرجند گفت: با پیش بینی رشد حدود سه هزار نفری جمعیت در شهرستان بیرجند و این امر که میانگین هر کلاس درس 30 نفر در نظر گرفته شود برای سال تحصیلی آینده 100 کلاس درس علاوه بر 250 کلاس درس قبلی کمبود خواهیم داشت .
کمبود 350 کلاس درس در بیرجند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، محمدرضا ضیایی، امروز (30 فروردین) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه جشنواره خیرین مدرسه‌ساز همه ساله در استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: امسال بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در هشت اردیبهشت در شهرستان بیرجند برگزار خواهد شد و از خیران شهرستان، استانی و ملی برای حضور در این جشنواره دعوت شده است .
وی به کمبود فضاهای آموزشی در شهرستان بیرجند اشاره کرد و افزود: در حال حاضر تمام مدارس ابتدایی بیرجند به جز چند مورد دو نوبته هستند.
مدیر آموزش و پرروش بیرجند ادامه داد: پیش بینی می‌شود که با توجه به رشد جمعیتی و مهاجرت پذیری شهرستان بیرجند برای سال تحصیلی آینده شاید برخی از مدارس متوسطه اول نیز دو نوبته شود .
ضیایی بیان کرد: برای سال تحصیلی 97-96 حدود 250 کلاس درس را کمبود داشتیم، به خصوص در منطقه مهرشهر 102 کلاس درس را کمبود فضا داشتیم که با دونوبته کردن مدارس این کمبود را مدیریت کردیم .
وی ادامه داد: با پیش بینی رشد حدود سه هزار نفری جمعیت در شهرستان بیرجند و این امر که میانگین هر کلاس درس 30 نفر در نظر گرفته شود برای سال تحصیلی آینده 100 کلاس درس علاوه بر 250 کلاس درس قبلی کمبود خواهیم داشت .
مدیر آموزش و پرروش بیرجند با اشاره به اینکه تکمیل ساخت مدرسه اتباع بیگانه، مدرسه مصلی نژاد، مدرسه دکتر شکوهی در خیابان غفاری و دو قسمت از حیات طیبه مهرشهر در دستور کار است، افزود: امیدواریم تکمیل این مدارس به آغاز سال تحصیلی آینده برسد و بخشی از کمبود فضای آموزشی شهر بیرجند را حل کند.
ضیایی ادامه داد: در غیر این صورت شهرستان بیرجند نیاز دارد دست خود را به سوی خیران دراز کند و بیشترین مشکل فضای آموزشی استان نیز در شهرستان بیرجند است .
وی با تاکید بر اینکه برای رشد و توسعه جامعه باید اولویت به آموزش و پرورش داده شود، افزود: اما متاسفانه در هیچ دولتی آموزش و پرورش به عنوان اولویت اصلی قرار نگرفته است .
مدیر آموزش و پرروش بیرجند با اشاره به اینکه اگر به آموزش و پرورش توجه شود مطمئناً زندان‌ها کم جمعیت و جرم و جنایت و آسیب های اجتماعی در کشور رنگ خود را از دست خواهد داد، تصریح کرد: امیدواریم خیران مدرسه ساز با توجه به کمبودهای فضای آموزشی در استان دست ما را بگیرند تا بتوانیم با مشارکت و کمک خیران تا حدودی این کار را به سرانجام برسانیم .
ضیایی ادامه داد: خراسان‌جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور از بعد جمعیتی کمترین جمعیت را دارد و این خود نشانه پراکندگی جمعیت در این استان است.
وی اظهار کرد: کار خدمات رسانی آموزشی در استان با توجه به این شرایط دشوار است و همه توقع دارند در روستاهایی با چند دانش آموز مدرسه دایر باشد و آموزش و پرورش خدمات آموزشی ارائه کند اما این امر با توجه به اینکه روند استخدامی در سنوات گذشته کم بوده و معلمان بسیاری بازنشسته شدند اکنون با کمبود نیروی انسانی در مدارس مواجه هستیم .
مدیر آموزش و پرروش بیرجند یادآور شد: مهم‌ترین معضل شهرستان بیرجند در بعد آموزشی در مرحله نخست کمبود فضای آموزشی و بعد کمبود تجهیزات و نیروی انسانی است.
 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۰۰۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آموزش و پرورش, جشنواره