پنجشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۲
یک هنرمند تعزیه خوان:

نوآوری، خدشه‌ای به اصالت عزاداری وارد نکند

یکی از هنرمندان عرصه تعزیه در خراسان‌جنوبی گفت: نوآوری در عزاداری‌ها وقتی مورد قبول است که به اصالت عزاداری اصیل سنتی و مختص ایام محرم خدشه وارد نشود.
نوآوری، خدشه‌ای به اصالت عزاداری وارد نکند
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، احمد اشرفی در ارتباط با تفاوت برگزاری مجلس عزاداری بر اهل بیت(ع) با عزاداری آئینی شبیه‌خوانی ‌اظهار کرد: تعزیه بهترین وسیله برای برقرار کردن ارتباط با اتفاقات مذهبی به ویژه عاشورا است.
وی افزود: مخاطب تعزیه در هنگام اجرای مجلس تعزیه غرق در تعزیه می‌شود و یک اجرای خوب می‌تواند مخاطب را از همه متعلقات درونی افراد جدا کند .
این هنرمند عرصه تعزیه با اشاره به اینکه در تعزیه‌خوانی عموماً موسیقی فلوت، ترمپت قره‌نی، طبل، سنج و نی وجود دارد، تصریح کرد: جذابیت و اجرا کردن باشور و حال یک تعزیه سبب باشکوه‌تر شدن آن مجلس و آمدن سیل جمعیت مشتاق تعزیه به ویژه جوانان و نوجوانان در تکایا و محل‌های اجرای تعزیه می‌شود.
اشرفی با تأکید بر اینکه نوآوری در عزاداری‌ها وقتی مورد قبول است که به اصالت عزاداری اصیل سنتی و مختص ایام محرم خدشه وارد نشود، یادآور شد: مراسم تعزیه یا شبیه‌خوانی به تناسب روزها با موضوع‌های مختلف مانند آمدن کاروان امام(ع) به کربلا و رویارویی با سپاه حر، کاخ یزید و روانه شدن شمر، عمرسعد و سپاه اشقیا به کربلا، شبیه خوانی مسلم بن‌عقیل، تعزیه قاسم بن‌الحسن و علی اکبر(ع) برپا می‌شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۹۱۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تعزیه , عزاداری