بخش اول / مخترع و پژوهشگر جوان استان خراسان جنوبی از اختراع منحصر به فرد خود می گوید:

اختراعی که از میان 116 هزار نفر ایده و اختراع موفق به کسب رتبه نخست کشوری شد

5 اسفند 1395 ساعت 11:48

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم طرح فناورانه جناب آقای حسین نیک کار در جمع آثار برتر جشنواره جهادگران علم و فناوری کشور قرار گرفت.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم طرح فناورانه جناب آقای حسین نیک کار تحت عنوان "کمربند هوشمند علائم حیاتی"  درجمع آثار برتر جشنواره جهادگران علم و فناوری کشور قرار گرفت و این طرح در مراسم اختتامیه جشنواره که 11 اسفند در سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود، تجلیل خواهد شد.

حسین نیک کار در گفتگو با خبرنگار خراسان تایم ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و نیز درود و صلوات بر روان پاک شهدای آتشنشان، گفت: اینجانب حسین نیک کار، 27 ساله، دانش آموخته رشته فیزیولوژی ورزش در مقطع کارشناسی ارشد و عضو باشگاه پژوهشگران جوان ایران هستم.
 
وی افزود: کارهای پژوهشی بنده در زمینه های مختلفی از جمله سرطان و تاثیر ورزش بر روی بیماری هایی نظیر آترواسكلروز و بیماری های قلبی عروقی بوده است که در این راستا بعضی از مقالات من در ISI و نیز برخی در ژورنال های معتبر جهان چاپ شده است.
 
مخترع و پژوهشگر جوان کشور از "پیوند رشته تربیت بدنی با کارهای پژوهشی" به عنوان هدف خود گفت و ادامه داد: سعی کردم تا با کارهای پژوهشی در این رشته باعث تقویت علمی این رشته بشوم همچنین این امر خدمتی باشد به مردم کشور و سلامت جامعه.
 
نیک کار با بیان اینکه ایده اختراع " کمربند هوشمند علائم حیاتی " از زمان آشنایی با فضای بسیج علمی بوجود آمد، خاطرنشان کرد: از وقتی با سنسور  زیستی یا بیوسنسور آشنا شدم تصمیم گرفتم این دستگاه را  در قالب کمربند طراحی کنم که این امر یک کار جدید و کاربردی در عرصه اختراعات به شمار می آمد.
 
وی با بیان اینکه در زمینه اختراع این دستگاه با سختی های فراوانی مواجه شده است، تاکید کرد: با تمام سختی ها به توفیق و لطف الهی در جشنواره جوان سرباز از میان 116 هزار نفر ایده و اختراع موفق به کسب رتبه اول اختراع در استان و کشور شدم.
 
مخترع و پژوهشگر جوان کشور با اشاره به اینکه برای اختراع و پژوهش زمان زیادی را صرف کرده است و حتی در دوران سربازی بدین امر اشتغال داشته است، افزود: برخی روزها بعد از اتمام ساعت کاری پادگان مستقیما به کارگاه بسیج علمی پژوهشی می رفتم و مشغول پیشبرد اختراعات می شدم و در این اواخر تا ساعت 22 کار به طول می انجامید.
 
نیک کار ادامه داد: پژوهشی که در راستای این اختراع انجام شده است 3 الی 4 ماه به طول انجامیده است و سعی کرده ایم که کمربند هوشمند علائم حیاتی یک دستگاه کاملا کاربردی و چند بعدی باشد.
 
وی بحث تشخیص علائم حیاتی افراد را امری ضروری و حیاتی قلمداد کرد و گفت: این اختراع کاملا کاربردی و چند بعدی است و لذا برای سربازها، غارنوردها، ورزشکاران و حتی آتش نشان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
 
مخترع و پژوهشگر جوان کشور با اشاره به اینکه اگر آتشنشان های حادثه پلاسکو حامل این کمربند بودند کاملا موقعیت یابی می شدند، تاکید کرد: از دیگر ویژگی های این کمربند امکان موقعیت یابی کاربران است و علاوه بر آن پزشکان در زمینه تشخیص علائم حیاتی افراد می توانند از آن بهره ببرند.







کد مطلب: 3891

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/interview/3891/اختراعی-میان-116-هزار-نفر-ایده-اختراع-موفق-کسب-رتبه-نخست-کشوری

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir