شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۸
گفتگو با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی:

تولید محتوا راهکار اساسی کنترل شبکه های اجتماعی و فضای مجازی است

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متاسفانه یا خوشبختانه اقبال عمومی به شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در کشور ما به شدت بالا است لذا چه بهتر که از این ظرفیت برای تولید محتوای قوی و با کیفیت استفاده کنیم.
تولید محتوا راهکار اساسی کنترل شبکه های اجتماعی و فضای مجازی است
 
احمد محبی در گفتگو با خبرنگار خراسان تایم با بیان اینکه پیشرفت و توسعه علوم مختلف با سرعت بالایی در حال پیشروی است، گفت: باید طوری عمل کنیم که پیشرفت و توسعه تکنولوژی بر ما غالب نگردد و علاوه بر آن برای آن برنامه داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه نحوه استفاده از فضای مجازی بایستی برای جوانان و نوجوانان به خوبی تبیین بشود، اظهار داشت:  فضای مجازی به دلایل زیادی مورد اقبال و استقبال عموم مردم قرار گرفته است و به مانند تلفن و رایانه قبل از آنکه فرهنگ استفاده از آن آموزش داده بشود فراگیر شد و لذا الان زمان برخوردهای سلبی با آن نیست.
 
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در جهت استفاده درست و بهینه از این ظرفیت رسانه ای جدید باید ضمن تبیین آن از پتانسیل های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به خوبی استفاده نماییم و مضرات آن را به کاربران تذکر بدهیم.
 
محبی با بیان اینکه باید برای جوانان در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی برنامه و تدبیر داشت، گفت: در کشور 11 هزار کانال تلگرامی با بیش از 500 کاربر وجود دارد که این کانال ها به طور متوسط روزانه 150 میلیون مطلب منتشر می کنند که حداقل دو میلیارد بازدید در روز را به خود اختصاص می دهند.
 
وی افزود:  با یک حساب و کتاب ساده می توان گفت که هر کاربر ایرانی به طور متوسط در 13 کانال عمومی عضو می باشد.
 
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مهمترین  مشکل ما در فضای مجازی بی برنامگی و عدم تولید محتوا می باشد، تصریح کرد: متاسفانه یا خوشبختانه اقبال عمومی به شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در کشور ما به شدت بالا است لذا چه بهتر که از این ظرفیت برای تولید محتوای قوی و با کیفیت استفاده کنیم.
 
محبی با بیان اینکه باید از تمامی ظرفیت ها در جهت ترویج فرهنگ دینی و انقلابی استفاده نماییم، افزود: برخی از کانال های تلگرام بیش از 1 میلیون عضو دارند حال اگر این کانال ها مدیریت بشود و حوزه های علمیه و بخش های دین پژوه نیز در این عرصه حضور پررنگی داشته باشند شاهد استفاده بهینه از این ظرفیت خواهیم بود.
 
وی با اشاره به اینکه امروزه شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی بر میزان "استحکام خانواده ها" و "روابط اجتماعی" دارای تاثیر است، تاکید کرد: امروزه هرچه در جهت سواد فضای مجازی کار کنیم باز کم است و جشنوارهایی نظیر جشنواره رسانه های دیجیتال می تواند در جهت آگاهی بخشی به خانواده ها و نیز جامعه هدف (جوانان و نوجوانان) تاثیرگذار باشد.
 
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: این گونه فضاها باعث بهره وری بیشتر از ایده ها و ظرفیت های جدید و نیز باعث تقویت محتواهای خوب و پرمغز خواهد شد.
 
محبی گفت: بایستی هرچه زودتر عقب افتادگی خود را در مواجه با فراگیری و بسط شبکه های اجتماعی و فضای مجازی جبران کنیم.
 
وی از "لزوم جمع آوری ایده ها و طرح های جوانان در زمینه فضای مجازی" گفت و افزود: بالطبع بالاترین میزان استفاده از فضای مجازی در میان جوانان است حال اگر طی فراخوانی ایده ها و تولیدات بدیع آنها را جمع آوری نماییم می توان با یک برنامه ریزی صحیح افق و چشم انداز روشنی را برای آنها در نظر گرفت.
 
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه به جوانان و ایده های آنان میدان داده بشود از یک طرف زمینه شناخت توانایی این عزیزان فرهم می گردد و از طرفی دیگر زمیه تضارب آرا و نظریات کارشناسان و اهل فن برای جوانان فراهم می شود.
 
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۴۱۰۱
کلمات کليدی: مدیر کل فرهن و ارشاد اسلامی ، احمد محبی ، جشنواره رسانه های دیجیتال ، دیجیتال ، محبی ، شبکه های اجتماعی ، اجتماع ، تلگرام