سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۴
رکاب زن نایینی:

گزارش تلویزیونی ننه مراد من را به سمت زابل کشاند/ در حمایت از شهید مرزبان و آب و خاک وطنم این حرکت را آغاز کردم

رکاب زن نایینی انگیزه خود را از این اقدام حمایت از مادر شهید و فرزند شهیدش بنام "مراد بدیع دهقان" اعلام کرد و گفت: پخش این گزارش از صدا و سیما بنام ننه مراد باعث شد مقصد حرکتم را زابل و مزار این شهید مرزبان انتخاب کنم.
گزارش تلویزیونی ننه مراد من را به سمت زابل کشاند/ در حمایت از شهید مرزبان و آب و خاک وطنم این حرکت را آغاز کردم
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، حمزه اکبری فیض‌آبادی با بیان اینکه ساکن شهر نایین از استان اصفهان هستم و حرکت خود را هفتم آبان از نایین شروع کردم اظهار داشت: اواخر هفته تربیت‌بدنی این حرکت آغاز شد و هدف اصلی پاسداشت شهدای مرزبان و صلح و دوستی بود.
وی انگیزه خود را از این اقدام حمایت از مادر شهید و فرزند شهیدش بنام "مراد بدیع دهقان" اعلام کرد و افزود: پخش این گزارش از صدا و سیما بنام ننه مراد باعث شد مقصد حرکتم را زابل و مزار این شهید مرزبان انتخاب کنم.
اکبری با اشاره به اینکه مزار این شهید با دیوار مرزی که اشتباها طراحی شده و بین ایران و افغانستان کشیده شده به آن طرف مرز منتقل شده گفت: با این اشتباه این مزار تا مرز 30 کیلومتر فاصله دارد و خیلی از اراضی ایران هم در آن طرف مرز قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه محل مزار این شهید در نزدیکی شهری مرزی بنام دوست محمد است که ننه مراد هم ساکن همین شهر می‌باشد گفت: آدرس مزار این شهید را از بنیاد شهید نایین گرفتم و با اطلاعاتی که در سیستم داشتند، حرکتم را به سمت زابل آغاز کردم.
این رکاب زن در ادامه با بیان اینکه من در حمایت از این شهید و آب و خاک وطنم این حرکت را آغاز کردم افزود: پدر من هم غلامرضا اکبری فیض‌آبادی سال 65 در عملیات کربلای 5 به شهادت رسید ولی شهید "مراد بدیع دهقان" سرباز بود و در استان ایلام به شهادت رسید و چون ساکن سیستان بودند به این محل آورده شد.
اکبری فیض‌آبادی مسیر حرکتش را استان‌های اصفهان، یزد، کرمان، خراسان‌جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، یزد و اصفهان عنوان کرد و گفت: بنری دارم که عنوان سفرم در آن ذکر شده و در طول مسیر این جریان را برای آدم‌های مختلف اعم از دانشجو، استاد دانشگاه، روحانی و... توضیح دادم و هرکسی در حمایت از ننه مراد دلنوشته‌ای پشت این بنر نوشته‌اند.
وی با بیان اینکه از هوم تا هامون عنوانی است که برای سفر خود انتخاب کرده‌ام گفت: هوم نام قدیم نایین است و هامون نام دریاچه سیستان و نمادی از سیستان و بلوچستان است و مزار شهید هم نزدیک هامون است.
این رکاب زن اضافه کرد: یکی دیگر از اهداف این حرکت، نشان دادن امنیت مسیر این استان‌های محروم است که تبلیغات زیادی علیه امنیت در این منطقه می‌شود درحالی که خودم چند شب را در چادر و در مسیر کویر لوت استراحت کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد.
اکبری فیض‌آبادی بیان داشت: قبلا هم در مسیرهای دیگر کشور رکاب زده بودم و اردیبهشت امسال به استان ایلام برای پاسداشت شهدای غرب ایران به این منطقه سفر کردم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مسیر حرکت در چادر اعضای هلال احمر که در جاده‌های مسیر حرکت من مستقر بودند استراحت کردم و همراهی خوبی با من داشتند و از آنها تشکر می کنم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۵۳۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , صدا و سیما , شهدا