شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۵
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند گفت:

تسهیلات با کارمزد سنگین، مهمترین مشکل حوزه صنعت است

عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: مهمترین مشکلات حوزه صنعت نبود نقدینگی و تسهیلات با کارمزد سنگین و ناکارآمد بانک‌ها است.
تسهیلات با کارمزد سنگین، مهمترین مشکل حوزه صنعت است
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، سیداحسان افتخاری گفت: یکی از موفقیت‌هایی که کسب کردیم مهندسی معکوس یکی از ماشین‌آلات تولید قطعات بتنی با تکنولوژی پیشرفته است که پس از انجام اصلاحاتی، موفق به ساخت طرح آن شدیم. 
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به حمایت‌های سازمان‌های مربوطه به ویژه بسیج اظهار کرد: سازمان علمی، پژوهشی و فناوری بسیج، از صاحبان ایده و طرح‌های خلاقانه و با امکان تجاری‌سازی در قالب برنامه‌های مختلف حمایت می‌کند. 
افتخاری بیان کرد: از آنجا که ماهیت نوآورانه طرح‌ها، مدت زمانی را جهت تبدیل طرح به کالای قابل عرضه نیاز دارد، برنامه‌های حمایتی این سازمان در این بازه می‌تواند پشتوانه مناسبی برای محققین جوان و شرکت‌های تازه‌تاسیس باشد. 
وی ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته نیز این نوع برنامه‌های حمایتی جهت ایده‌های دردست تحقیق و افرادی که در حال یک تکمیل یک طرح یا تکنولوژی هستند وجود دارد. 
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه علاوه بر اهمیت تسهیلات مالی در پیشرفت طرح‌ها، برنامه‌های حمایتی که ارائه شده نیز سبب ایجاد انگیزه برای محققین و مخترعین می‌شود، افزود: اینگونه حمایت‌ها زمینه‌ای را به وجود می آورد تا از انرژی، دانش، مهارت و استعدادهای انسانی در جامعه برای توسعه و رشد علمی و فناوری استفاده شود.
این بسیجی مبتکر با اشاره به اینکه مهمترین مشکلات حوزه صنعت نبود نقدینگی و تسهیلات با بهره‌های سنگین و ناکارآمد بانک‌ها است، گفت: ایجاد کارگاهی برای ساخت طرح‌ها و محلی برای استقرار شرکت‌ها می‌تواند به ارتباط بهتر محققین و امکان تبادل بهتر تجربیات کمک کند که این امکانات در بسیج علمی خراسان جنوبی فراهم شده است. 
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند اظهار کرد: آنچه در اجرای این طرح بیش ازهر چیز برای من و همکارانم اهمیت داشت، دستیابی به این تکنولوژی‌ و آغاز مسیری برای حضور در عرضه تولید این دستگاه در سطح ملی و خارج از مرزها است. 
افتخاری با بیان اینکه سعی شد از ظرفیت دانش فنی و تجربیات صنعتی بهره‌گیری شود، بیان کرد: صنعت ماشین‌سازی که عمدتاً مبتنی بر دانش و تخصص نیروی انسانی است می‌تواند یکی از زمینه‌های کارآمد فعالیت‌های اقتصادی در استان خراسان جنوبی باشد چرا که این صنعت مانند بسیاری از صنایعی که هم‌اکنون در منطقه وجود دارد، نیاز به آب ندارد. 
وی با اشاره به مهمترین عامل ماندگاری تفکر بسیجی، افزود: در حیطه علمی و فناوری، در تفکر بسیجی، رشد و توسعه بر مبنای ارزش‌های انسانی و اخلاقی حائز اهمیت است. 
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: علاوه بر سودآوری، که هدف هر فعالیت اقتصادی است، متعهد بودن به رفع نیازهای جامعه، توجه به اهداف کلی کشور، تلاش جهت رفع وابستگی و رعایت اخلاق حرفه‌ای در مسیر تحقیق و تجارت از تفکر بسیجی نشات می‌گیرد. 
افتخاری گفت: چنانچه رشد و توسعه علمی و تکنولوژی در کنار اخلاق و انسانیت حاصل شود، بهترین امانتدار برای میراث امام (ره) خواهیم بود. 
وی با اشاره به شاخصه‌هایی که موجب قوت بخشیدن و تاثیرگذاری بیشتر فعالیت های بسیج می شود، بیان کرد: بسیج یک تشکل مردمی و فراگیر است و لذا فعالیت‌های این سازمان و منش اعضاء آن در تمامی رده‌ها و ارگان‌های آن می‌تواند بر جامعه تاثیرگذار باشد. 
عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی بیرجند  یادآور شد: هرچه ارتباط بهتر و صمیمانه‌تری میان فعالیت‌های بسیج با زندگی عموم مردم با دیدگاه‌های مختلف وجود داشته باشد، می‌تواند بر جامعه تاثیر بیشتری داشته و سبب ایجاد وحدت ملی شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۶۴۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کارمزد , صنعت , تسهیلات