دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۷
رائفی‌پور مطرح کرد

قرآن بدون اهل‌بیت(ع)، عامل ایجاد گروه‌های تکفیری مانند داعش/ تلاش دشمن در از بین بردن حق‌طلبی مسلمانان با ابزار ماهواره، رسانه‌ها و فضای مجازی

پژوهشگر حوزه صهیونیزم گفت: قرآن و اهل‌بیت(ع) در کنار هم مورد تداوم و هدایت بشر هستند که قرآن بدون اهل‌بیت(ع)، موجب ایجاد گروه‌های تکفیری مانند داعش می‌شود.
قرآن بدون اهل‌بیت(ع)، عامل ایجاد گروه‌های تکفیری مانند داعش/ تلاش دشمن در از بین بردن حق‌طلبی مسلمانان با ابزار ماهواره، رسانه‌ها و فضای مجازی
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی‌اکبر رائفی‌پور شامگاه یکشنبه در همایش چله انقلاب در دانشگاه پیا‌م‌نور بیرجند با اشاره به موضوع آخرالزمان اظهار داشت: بعد از رحلت پیامبر ۱۴۰۰ سال است که در آخرالزمان به سر می‌بریم و هرچه پیش‌تر می‌رویم آخرالزمان را بیشتر حس می‌کنیم.
وی با بیان اینکه بحث فتنه ۶۰ دفعه در قرآن تکرار شده و اهمیت زیادی دارد خاطرنشان کرد: فریب، آزمایش، کفر، تفرقه، انحراف و شرک از دیگر معانی فتنه هستند که مهم‌ترین آن آزمایش است.
پژوهشگر حوزه صهیونیزم با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) فرمودند فتنه جزئی از زندگی است و همه دچار فتنه می‌شوند، عنوان کرد: فتنه یعنی آهنی که در کوره قرار می‌گیرد و با حرارت ناخالصی آن جدا می‌شود.
رائفی‌پور با بیان اینکه مردم با شناخت فتنه ناخالصی جهنم و خالص بودن جهنم را درک می‌کنند با اشاره به سوره مبارکه بینه، اضافه کرد: مشرکان و مخالفان قرآن و پیامبر اسلام، با وجود اینکه که حق را تشخیص داده‎اند، اما از ایمان آوردن به آن اجتناب می‌کنند.
وی در خصوص کسانی که به اشتباه فکر می‌کنند فتنه و سختی‌ها به سراغشان نمی‌آید، تصریح کرد: آن‌ها سخت در اشتباه بوده و حضرت علی(ع) می‌فرمایند دعا کنیم تا در فتنه‌ها سربلند و پیروز شویم زیرا فتنه آزمایش الهی است.
*در فتنه‌ها و سختی‌ها خود را مطیع امر خداوند بدانیم
مدرس دانشگاه متذکر شد: باید در فتنه‌ها و سختی‌ها خود را مطیع امر خداوند بدانیم همان‌طور که حضرت زینب (س) در واقعه کربلا فرمودند"ما رایتُ الّا جمیلا".
رائفی‌پور با توجه به اینکه پیامبر جلوه‌گاه خداوند است تبیین کرد: پیامبر عین توحید بوده و صدای ایشان همان صدای خداوند است، اما کسانی که دچار شرک‌اند این مهم را نمی‌فهمند.
*قرآن بدون اهل‌بیت، عامل ایجاد گروه‌های تکفیری مانند داعش
وی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن می‌فرمایند دو چیز ارزشمند، پیامبران و کتاب قرآن را برای امت باقی می‌گذارم، تصریح کرد: این دو در کنار هم مورد تداوم و هدایت بشر هستند که قرآن بدون اهل‌بیت، موجب ایجاد کفر و شرک و گروه‌های تکفیری مانند داعش می‌شود.
پژوهشگر حوزه صهیونیزم خاطرنشان کرد: حضرت موسی(ع) فرمودند وقتی در جامعه فتنه شود ، فضا غبارآلود شده و حتی برادر، برادر خود را می‌کشد.
رائفی‌پور با اشاره به اینکه معنی توحید، تابع فرمان خدا بودن است، اضافه کرد: زمانی که امام حسین در گودی قتلگاه بودند فرشته نازل شد و گفت تا همین‌جا بس است اما امام حسین (ع) فرمودند از عهدی که با خدا بسته‌ام دست برنخواهم  داشت.
پژوهشگر حوزه صهیونیزم ادامه داد: امام حسین (ع) راضی و تسلیم خدا بود که در لحظه آخر عمر خود در قتلگاه فرمود"الهی رِضاً بِرِِضِاکَ، صََبراً عَلی قَضائِک یا رََبََ لا الهَ سِواکَ".
*غرب‌زدگی تقلید کورکورانه است
رائفی‌پور در خصوص افراد غرب‌زده، تصریح کرد: غرب‌زدگی تقلید کورکورانه است زیرا عامل ایجاد جنگ ۸ ساله بین ایران و عراق، آمریکا بوده و برخلاف ملت ایران حرکت می‌کنند.
وی عنوان کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید: مراقب منافقان، که افرادی ضعیف‌الایمان در بین شما وجود دارند، باشید.
*تلاش دشمن در از بین بردن حق‌طلبی در مسلمانان با ابزار ماهواره، رسانه‌ها و فضای مجازی
پژوهشگر و محقق در حوزه صهیونیزم با بیان اینکه فتنه‌های آخرالزمان به علت گستردگی ابزار آن  پیچیده‌تر است، اظهار کرد: امروزه به دلیل تبلیغات گسترده، دشمن در ماهواره، رسانه‌های غربی و فضای مجازی سعی در از بین بردن حق‌طلبی در بین مسلمانان می‌کند.
رائفی‌پور ادامه داد: دشمنان به‌قدری بر علیه حضرت علی(ع) تبلیغات کرده بودند که وقتی خبر شهادت حضرت پخش شد، همه با تعجب گفتند چرا ایشان در مسجد بوده مگر نماز هم می‌خواندند و ایشان را لعن می‌کردند.
وی ادامه داد: وقتی در جامعه سواد دینی کم شود و افرادی حلال حرام را تشخیص ندهند دشمن از آن‌ها سوءاستفاده می‌کند.
*دوری از سنت‌های ائمه معصومین(ع)؛ عامل اصلی رانت‌خواری
مدرس دانشگاه با اشاره به سخنان حضرت علی (ع) که فرمودند از بیت‌المال به اندازه فردی که تازه‌مسلمان شده است سهم می‌برم، یادآور شد: امروزه عامل اصلی رانت‌خواری دوری از سنت‌های ائمه معصومین(ع) است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۸۳۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آخرالزمان , فضای مجازی