شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۵۲
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان خبرداد:

۱۷ پروژه آموزشی شهرستان درمیان در دهه فجر افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود

مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان از راه‌اندازی هنرستان بهیاری برای سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت:۱۷ پروژه آموزشی در ایام دهه فجر در این شهرستان افتتاح و کلنگ زنی می‌شود.
۱۷ پروژه آموزشی شهرستان درمیان در دهه فجر افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسین مهرانفر ظهر امروز در نشست شواری آموزش و پرورش شهرستان درمیان اظهار داشت: هنرستان بهیاری برای سال تحصیلی آینده در شهرستان درمیان راه‌اندازی می‌شود که با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان در مرحله اخذ مجوزهای لازم هستیم و تامین نیرو و زیرساخت برعهده شبکه بهداشت است.
وی افزود: در سطح استان خراسان جنوبی تنها در شهرستان قاین هنرستان بهیاری وجود دارد و در حال حاضر از سراسر استان به این مرکز مراجعه می‌کنند و امیدواریم با راه‌اندازی این هنرستان در شهرستان مرزی درمیان گام موثری در روند توسعه شهرستان و آینده شغلی دانش آموزان برداشته شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان با بیان اینکه تاکنون 95 درصد مصوبات شورای آموزش و پرورش شهرستان درمیان اجرایی شده است گفت: 5 درصد باقیمانده نیز در حال پیگیری و مکاتبات لازم است و به زودی 100 درصد مصوبات اجرایی خواهد شد.
مهرانفر با بیان اینکه در ایام دهه فجر 17 پروژه آموزشی در شهرستان افتتاح، کلنگ زنی و بازدید خواهد شد بیان کرد: مدرسه 3 کلاسه روستای اشک، سه کلاسه روستای کوشکک، 6 کلاسه روستای آواز، سه کلاسه روستای دره چرم، استثنایی طبس مسینا، استثنایی مهرآفرین اسدیه، 4کلاسه طبس مسینا، 6کلاسه شهرک نوغاب، 2کلاسه روستای کلاته ذکری و کلنگ زنی 6کلاسه روستای بورنگ در شهرستان از جمله پروژه‌های در حال احداث شهرستان هستند.
وی خاطرنشان کرد: در 14 بهمن ماه جلسه محوری و نواختن زنگ انقلاب در مرکز شهرستان برگزار خواهد شد و در 15 بهمن نیز اعزام راهیان نور را خواهیم داشت.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان یادآورشد: در طول دهه فجر در هر روز در یک شهر مراسم محوری برگزار خواهد شد تا در سطح شهرستان دانش آموزان که محور این مراسمات هستند از برنامه‌ها استفاده کنند.
مهرانفر از کسب رتبه اول جذب سواد آموزی شهرستان درمیان در استان خراسان جنوبی خبر داد و تصریح کرد: سهمیه شهرستان 90 نفر بوده که علاوه بر آن 26 نفر دیگر نیز جذب شده‌اند و 130 درصد تحقق انسداد مبادی بیسوادی داشتیم.
وی با بیان اینکه خدمات رسانی به افراد بیسواد بین 10 تا 49 سال ممنوع شده است گفت: این راهکار برای اجباری شدن سوادآموزی پیش‌بینی شده است و همچنین کارگاه توانمندسازی آموزش رایانه با ارائه مدرک معتبر برای این افراد برگزار می‌شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان درمیان با اشاره به اینکه بحث خاوران شناسی در کشور در دو استان یزد و خراسان جنوبی در حال انجام است یادآورشد: در این طرح آداب و رسوم، ابنیه، غذاهای محلی، گویش، سوغات محلی؛ شخصیت‌ها، داروهای گیاهی، وحوش هر منطقه، ضرب‌المثل‌های عامی و همچنین بازی‌های بومی محلی به نمایش گذاشته می‌شود و برای فرزندان ما که نسل جوان هستند بیان می‌شود و شهرستان درمیان نیز در سال گذشته به بهترین وجه این طرح را که درمیان شناسی گفته شد اجرا کرد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری درمیان نیز در این جلسه اظهار داشت: در هر جامعه‌ای که آموزش و پرورش پویا و بالنده باشد رشد و توسعه جامعه محقق می‌شود.
محمدحسن ملاکی افزود: نظام آموزشی و یا سیستم تعلیم و تربیت رسمی در هر جامعه مهمترین نقش را در جامعه پذیری افراد دارد.
وی با بیان اینکه طرح انسداد مبادی بیسوادی یک طرح کامل و موثر است گفت: یکی از دغدغه‌های اساسی ما این است که بیسوادی در شهرستان ریشه کن شود به طوری که حتی یک نفر بیسواد نداشته باشیم.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری درمیان افزود: باید یک برنامه‌ریزی برای خانواده‌های کم سواد نیز پیش‌بینی شود و چگونگی کار در خانه با دانش آموزان به آنها آموزش داده شود تا دانش آموز دچار دوگانگی نشود.
ملاکی تصریح کرد: همدلی و همزبانی مسئولان و نگاه مثبت آنان در همراهی با آموزش و پرورش از دیگر عوامل موفقیت دانش آموزان  است و در بحث درمیان شناسی نیز نهایت همکاری با مجموعه آموزش و پرورش را خواهیم داشت.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۶۱۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دهه فجر , آموزش و پرورش