چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۳۳
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد

فعالیت ۱۴۰۰ پرستار در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند/ با کمبود نیرو مواجه هستیم

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از فعالیت یک هزار و ۴۰۰ پرستار در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و گفت: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته کمبود نیرو تا حدودی جبران شده است اما هنوز با کمبود نیرو مواجه هستیم.
فعالیت ۱۴۰۰ پرستار در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند/ با کمبود نیرو مواجه هستیم
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد دهقانی ظهر امروز در مراسم تجلیل از پرستاران برتر استان، اظهار داشت: طی سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه درمان افتاده که مردم بیشترین سود را از این خدمات برده‌اند.
 وی به ارائه خدمات ارزشمند و متنوع در دولت یازدهم و دوازدهم در حوزه بهداشت و درمان اشاره و بیان داشت: خدمات ارائه شده مانع از اعزام بیماران به سایر شهرها شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از فعالیت یک هزار و 4000 پرستار در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد و افزود: علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته کمبود نیرو تا حدودی جبران شده است اما هنوز با کمبود نیرو مواجه هستیم.
دهقانی به اخذ مجوز برای جذب نیرو به‌ویژه در حیطه پرستاری اشاره و مطرح کرد: در نیمه دوم سال گذشته از حدود 4500 مجوز اخذ شده 300 مجوز در حوزه پرستاری بوده است.
وی تصریح کرد: همچنین در آزمون سال جاری 464 مجوز از وزارتخانه اخذ شد که 900 درصد این مجوزها مربوط به رشته پرستاری است که پذیرفته‌شدگان در بیمارستان‌ها و مراکز جدید به‌کارگیری می‌شوند.
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از فعال شدن بخش قلب بیمارستان رازی خبر داد و گفت: امیدواریم سایر بخش‌های این بیمارستان نیز فعال شود تا شاهد ارائه هر چه بهتر خدمات به بیماران باشیم.
 دهقانی افتتاح و راه‌اندازی بیمارستان حضرت رسول(ص) فردوس، راه‌اندازی بخش بستری بیمارستان کوثر حاجی‌آباد، راه‌اندازی بخش قلب بیمارستان سرایان و فعال کردن بخش زنان بیمارستان سربیشه را از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد و یادآور شد: تمام این خدمات جهت سهولت و جلوگیری از اعزام بیماران به سایر شهرها انجام شده است.
 وی با بیان اینکه با راه‌اندازی مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی ایران‌مهر بیرجند بیماران سرطانی از خدمات رادیوتراپی و شیمی‌درمانی بهره‌مند می‌شوند، اعلام کرد: امیدواریم با خدمات ارائه شده رضایت خداوند و مردم را کسب کنیم.
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه تاکنون پنج شرکت در سطح استان توانستند مجوز تأسیس مراکز مشاوره و مراقبت‌های پرستاری در منزل را اخذ کنند، خاطرنشان کرد: امیدواریم در سایر شهرستان‌های نیز این مراکز راه‌اندازی شود تا مردم بتوانند از خدمات استاندارد و با تعرفه مشخص بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۱۷۰۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , شیمی درمانی , دانشگاه علوم پزشکی