دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۱
استاندار خراسان‌جنوبی:

بانک‌ها به صندوق‌داری مالی و پولی نپردازند/ افزایش ۵۸ درصدی سپرده‌‌گذاری در بانک‌های استان

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: بانک‌ها تنها به صندوق‌داری مالی و پولی نپردازند، بلكه بايد عدالت اجتماعي و توازن منطقه‌ای مدنظرشان باشد.
بانک‌ها به صندوق‌داری مالی و پولی نپردازند/ افزایش ۵۸ درصدی سپرده‌‌گذاری در بانک‌های استان
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدمهدی مروج‌الشریعه در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان‌جنوبی با اشاره به میزان افزایش سپرده‌های بلندمدت در بانک‌های استان اظهار داشت: میزان سپرده‌های بلندمدت در بانک‌های استان نسبت به سال قبل آن با ۵۸ درصد افزایش مواجه شد و رشد حجم سپرده‌گذاری داخل بانک‌ها به این معنا است که مردم علاقه‌مندند داشته‌های خود را به‌صورت سپرده‌گذاری در بانک‌های داخل استان به جای تبدیل به دارایی‌های ثابت در استان‌های مجاور انجام دهند و این عامل سبب می‌شود قدرت پرداختی بانک‌های استان نیز بالا برود.
وی افزود: اگر متناسب با میزان افزایش حجم سپرده‌گذاری داخل استان، پرداختی نیز افزایش باشد نشان از گردش مالی مناسب درون استان است؛ بنابراین باید دید سرنوشت استان به لحاظ تبدیل منابع مالی برای رونق اقتصادی به چه سمت و سویی حرکت می‌کند.
استاندار خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه بانک‌ها تنها به صندوق‌داری مالی و پولی نپردازند، بلکه باید عدالت اجتماعی و توازن منطقه‌ای مدنظرشان باشد؛ ادامه داد: در توزیع تسهیلات و امکانات، کسانی که دستی در کار دارند بدانند دقیق رصد می‌شوند و باید پاسخگوی توزیع متعادل و متوازن برای امکانات استان باشند.
مروج‌الشریعه عنوان داشت: تعادل در توزیع تسهیلات در دبیرخانه شورای هماهنگی بانک‌ها  نیز قابل انجام است و باید پرداخت تسهیلات به نحوی انجام شود که شهرستان‌هایی که انتهای جدول دریافت تسهیلات هستند در فاز بعدی در اولویت قرار گیرند.
وی در بخش دیگری از سخنانش، موضوع فرار سرمایه‌گذاران را یادآوری کرد و افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه باید برای این افراد وقت گذاشته و با حل مشکلات آنان، امور را تسهیل کنند.
استاندار خراسان‌جنوبی به عملکرد صندوق توسعه ملی در خراسان‌جنوبی اشاره کرد و گفت: از محل این صندوق در استان، تعداد  هزار و ۱۶۷  طرح به مبلغ ۷۶ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است که بیش از ۴۰ درصد آن در بخش کشاورزی بوده است.
مروج‌الشریعه با تأکید بر اینکه با هدف توجه به تمامی شهرستان‌ها، جلسات اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این راستا سال گذشته ۱۱ جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در ۱۱ شهرستان استان برگزار شد و دور دوم جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی و شورای اداری در شهرستان‌ها نیز در برنامه سال جاری قرار گرفته است.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۴۵۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , اقتصاد مقاومتی