يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۰
رئیس دامپزشکی بیرجند:

دلالان کار قصابی را انجام می دهند

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت: یکی از معضلاتی که در ارتباط با میدان دام و کشتار بیرجند وجود دارد اینکه دلالان کار قصابی را نیز انجام می دهند که از نظر بهداشتی درست نیست.
دلالان کار قصابی را انجام می دهند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، حسن علیزاده روز یکشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بیرجند که به ریاست فرماندار برگزار شد افزود: با توجه به اینکه میدان جدید دام سال گذشته در مکانی خارج از شهر احداث شده اما همچنان عرضه دام و کشتار در مکان قبلی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه اغلب مدیریت ها در این شهرستان سنتی است گفت: این عامل سبب شده با توجه به پیگیری های مکرر برای رفع مشکلات میدان دام و کشتارگاه توسط برخی مانع تراشی ایجاد شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند اظهار کرد: در خصوص رعایت مسائل بهداشتی، قانون همه امور را برای دستگاه های مختلف مشخص کرده است لذا در این زمینه نمی توان با تعامل امور را هدایت کرد.
وی از فرماندار بیرجند خواست مصوبات جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی به تمامی سازمان های نظارتی ارسال شود تا اداره دامپزشکی در آینده مورد بازخواست قرار نگیرد.
علیزاده درباره کشتارگاه بیرجند گفت: از زمانی که کشتارگاه از شهرداری به بخش خصوصی واگذار شده تاکنون اقدامات زیادی در خصوص ساماندهعی آن انجام شد اما باب میل ما نیست.
وی اظهار کرد: در خصوص جا به جایی میدان دام و ساماندهی کشتارگاه بیرجند تنها کسی که تاکنون از ما حمایت کرده فرماندار شهرستان بوده است لذا انتظار می رود هر تصمیمی اخذ می شود به صورت جدی دنبال شود.
وی گفت: وضعیت کشتارگاه اکنون نسبت به چهار سال گذشته خیلی تغییر کرده اما هنوز شاهد نواقص زیادی هستیم که باید هر دستگاه در حوزه خود ایرادها را برطرف کند.
رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه هر کارگر یا قصاب باید برای ورود به کشتارگاه دارای کارت بهداشت باشد افزود: همچنین مدیریت کشتارگاه باید برای خروج غیرقانونی گوشت پاسخگو باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر خروج گوشت قبل از پیش سرد به داخل شهر کاهش یافته است اما اگر موردی مشاهده شد بسرعت از سطح شهر جمع آوری خواهد شد.
وی در ارتباط با مصرف گوشت و میزان کشتار در شهرستان گفت: روزانه یک محموله گوشت وارد شهر می شود لذا کشتار دام نه تنها کم نشده که نسبت به چهار سال گذشته پنج برابر افزایش یافته است.
علیزاده افزود: مردم به سمت دام سنگین به ویژه شتر روی آورده اند و دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و سایر مراکز نیز گوشت منجمد را ترجیح می دهند.
وی گفت: در حال حاضر 17 نیروی نظارتی دامپزشکی در شهرستان بیرجند فعالیت دارند که سبب کاهش چشمگیر تخلفات در حوزه دام و طیور شده است.
وی با بیان اینکه معدوم سازی های بسیار بالایی بابت عدم تایید انجام شده است گفت: سال گذشته با نصب برچسب نوع گوشت مادینه یا نرینه از بسیار تخلفات جلوگیری شد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۴۵۹۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فرماندار بیرجند , دامپزشکی