مشاهیر خراسان‌جنوبی/47

28 ارديبهشت 1397 ساعت 12:14

هر هفته، معرفی یکی از مشاهیر تأثیرگذار استان خراسان‌جنوبی


آقای دکتر مهدی لطفی در سال 1309 در شهرستان بیرجند متولد شد و پس از طی دوره ابتدایی در مدارس شوکتیه و حکیم نزاری بیرجند‌‌، دوران تحصیلات متوسطه را در دبیرستان‌های شهرضای سابق و فیوضات به پایان رساند و در سال 1332 بعنوان دانشجو وارد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد‌، در سال 1338 فارغ التحصیل و بعنوان پزشک عمومی وارد خدمت نظام گردیده و دوره سربازی را در شهرهای تربت جام ،تایباد و رشت به اتمام رساند و در سال 1340 بعنوان دستیار تخصصی ارولوؤی زیر نظر دکتر محلاتی در بخش جراحی بیمارستان امام رضا (ع) که سرپرستی آن بر عهده پروفسوربولون بود ، دوران تحصیلات تخصصی خود را آغاز نمود . در همین دوران بود که بخش اختصاصی اورولوژی بیمارستان امام ضا (ع) پایه‌گذاری شد.
دکتر مهدی لطفی در سال 1343 مقام استادیاری دانشگاه را کسب نموده و در سال 1347 نیز به مقام دانشیاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نائل گردید‌.
پس از گذشت پنج سال و ارائه چندین مقاله تحقیقاتی و تالیف کتب ارولوژی‌، در 1352 به مقام استادی رشته اورولوژی بیمارستان امام رضا (ع) منصوب‌ شد‌. وی اولین کنگره اورلوژی را در مشهد برگزار نموده  و با دعوت از اساتید نامدار ارولوژی جهان مثل پروفسر چیز هلم از انگلیس کنگره مذکور را به نحوه احسن کارگردانی نمود‌.
دکتر مهدی لطفی تاکنون چندین طرح تحقیقاتی در مورد سنگ‌های ادراری  و پروستات را به سرانجام رسانده است‌، وی مدت 2 سال نزد پروفسور اسکات در دانشگاه جان هاپیکینز ایالات متحده  جهت طی دوره تخصصی پیوند کلیه کارورزی نمود‌، او ابتدا پیوند کلیه را بر روی حیوان (‌سگ‌) و سپس بر روی انسان با موفقیت انجام داد‌، پروفسور اسکات رئیس بخش اورولوزی دانشگاه جان هاپکینز در مورد او نوشته است‌: (‌سهمی از پیوند کلیه به دکتر مهدی لطفی تعلق دارد‌) دکتر مهدی لطفی مدت چهارده سال در امور تخصصی اورولوژی عضویت داشت و مدتی نیز به عنوان عضو سازمان نظام پزشکی مشهد انتخاب گردید . وی پس از 34 سال خدمت پرتلاش در سال 1376 به افتخار بازنشستگی نائل گردید‌.
دکتر مهدی لطفی علاوه بر اینکه یکی از اعضای شرکت تضامنی پزشکی سینا‌ است‌، مدتی نیز بعنوان رئیس بیمارستان و زایشگاه سینا انجام وظیفه نمود‌.
(دکتر مهدی لطفی شیرین ترین خاطرات حرفه ای خود را درمان چندین نفر از آموزگران و اساتید دوران تحصیل خود ذکر میکند . آوزگارانی که وی را به دلیل شیطنت های دوران نوجوانی بارها از کلاس اخراج کرده بودند دکتر لطفی که آموزگاران خود را به خوبی به خاطر داشت پس از معالجه و تقبل کلیه هزینه های درمانی ایشان خود را چنین معرفی مینمود : استاد ، من همان شاگرد نوجوان هستم که بارها مرا از کلاس اخراج کردید‌‌‌).
دکتر مهدی لطفی امروز به عنوان یکی از سهامداران بیمارستان و زایشگاه سینا هنوز مشغول مدوا و معالجه بیماران است. برای ایشان آرزوی طول عمر همراه با سلامتی داریم.

انتهای‌پیام/2/
 


کد مطلب: 14694

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/14694/مشاهیر-خراسان-جنوبی-47

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir