شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۷

تشریح اقدامات انجام گرفته در میراث جهانی بیابان لوت

مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت خراسان‌جنوبی گفت: بیابان لوت اولین اثر طبیعی در ایران بوده که در فهرست میراث جهانی ثبت شده است و اقداماتی در راستای معرفی این میراث انجام شده است.
تشریح اقدامات انجام گرفته در میراث جهانی بیابان لوت
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، زهرا رضایی ملکوتی با بیان اینکه بیابان لوت ویژگی‌های خاصی دارد، اظهار کرد: وجود بلندترین تپه‌های ماسه‌ای در آن، داشتن پوشش گیاهی خاص و ویژگی‌های منحصربه فرد روستاهای این بیابان از جمله این ویژگی‌ها است.
وی افزود: بر پایه این ویژگی‌های منحصربه فرد، اقداماتی در حوزه‌های اجرایی، فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و اقتصادی در پایگاه میراث جهانی بیابان لوت در روستای دهسلم انجام شده است.
مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت خراسان‌جنوبی ادامه داد: ثبت بیابان لوت در فهرست میراث جهانی، ثبت چهار اثر طبیعی شهرستان نهبندان و روستای دهسلم در فهرست میراث ملی و معرفی بیابان لوت و روستای دهسلم به عنوان مقر پایگاه جهانی بیابان لوت از طریق رسانه‌ها و مطبوعات از جمله این اقدامات است.
رضایی ملکوتی بیان کرد: همچنین افزایش گردشگران داخلی و خارجی و تورهای ورودی به بیابان لوت، ساماندهی روستای دهسلم، راه اندازی و تجهیز تعدادی خانه بومگردی برای اسکان گردشگران و راه اندازی و تجهیز خانه و نمایشگاه صنایع دستی در روستای دهسلم از جمله دیگر این اقدامات است.
وی اظهار کرد: شرکت تعدادی از بانوان روستای دهسلم در نمایشگاه‌های بین المللی صنایع دستی، ساماندهی مسیرهای ورود به بیابان لوت و تابلوهای معرفی برای بازدید بهتر و راحت‌تر گردشگران از بیابان لوت استان و ساماندهی تابلوهای راهنمای دوزبانه در طول مسیر از نهبندان به روستاهای دهسلم و حیدرآباد و ورود به بیابان از دیگر این اقدامات است.
مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: چاپ تمبر معرفی جاذبه‌های بیابان لوت خراسان‌جنوبی، چاپ کتابچه معرفی بیابان لوت و روستای دهسلم به صورت دو زبانه، ساماندهی و تجهیز پایگاه بیابان لوت شامل فضاهای نمایشگاهی و اداری و راه اندازی، مرمت و تجهیز مهمانسرای پایگاه از اقدامات انجام شده برای ماندگاری این میراث طبیعی است.
 

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۵۰۱۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , لوت , گردشگری