دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۱
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور

۳ ماموریت مهم بسیج سازندگی برای محرومیت‌زدایی/گروه‌های جهادی ‌به مردم مناطق محروم امید دادند

جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه بسیج سازندگی سه ماموریت در راستای منویات مقام معظم رهبری دنبال می‌کند که یکی کمک به دولت در پروژه‌های کوچک و زود بازده است گفت: اقتصاد مقاومتی نسخه نجات‌بخش و مانع از مهاجرت روستائیان به شهر می‌شود.
۳ ماموریت مهم بسیج سازندگی برای محرومیت‌زدایی/گروه‌های جهادی ‌به مردم مناطق محروم امید دادند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از تسنیم، محمد زهرایی اظهار داشت: بسیج سازندگی کشور سه ماموریت کلی در راستای منویات مقام معظم رهبری دارد. 
وی با بیان اینکه نخستین ماموریت غنی‌سازی اوقات فراغت است که جوانان جهادگر این را در قالب اردوهای جهادی آغاز کردند افزود: گروه‌های جهادی در قالب 22 قشر تقسیم‌بندی شده که بعد از این تقسیم‌بندی در گام بعدی که امسال برای نخستین بار رقم خورده است جغرافیای هدف مورد نظر است.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: انجام فعالیت‌ها در راستای رفع مشکلات به ویژه آب و اشتغال است و دومین ماموریت بسیج سازندگی کمک به دولت در انجام پروژ‌ه‌های محرومیت‌زدایی و پروژه‌های زود بازده و کوچک است. 
زهرایی با بیان اینکه بسیج سازندگی در انجام فعالیت‌ها و پروژه‌های کوچک و زود بازده هیچگاه رقابتی با بخش خصوصی ندارد افزود: این ماموریت غیر انتفاعی بوده و بیشتر در قالب پروژه‌های عام‌المنفعه است که کار توسط مردم آغاز و با مشارکت مردم به اتمام می‌رسد. 
وی اظهار داشت: در انجام پروژه‌ها بسیج سازندگی قصد دارد باری را از روی دوش دولت بردارد و در همه پروژه‌ها آب و اشتغال در اولویت و انجام پروژه‌هایی است که به روستا کمک کند.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: امروزه در استان خراسان جنوبی که خشکسالی‌ها مهاجرت مردم را از روستا به شهرها رقم زده است دغدغه همه مسئولان باید آب باشد و در حالی که این استان بیش از 8 هزار رشته قنات دارد اما تنها یک چهارم قنوات احیا و مرمت شده و باید استخرسازی‌های چند منظوره برای آب و برای پرورش ماهی ایجاد شود و کانال کشی در دستور کار باشد. 
زهرایی افزود: به جز محرومیت زدایی بخشی از برنامه‌ها فرهنگی است و اگر جایی نیاز است که مردم به پایدار سازی برسند کمک به مهاجرت معکوس است و توسط گروه‌های جهادی با اعزام به مناطق محروم روحیه امید منعکس می‌شود. 
وی با بیان اینکه سعی شده این بخش فعالیت‌ها از طریق مسجد محور کردن باشد اظهار داشت: ماموریت سوم بسیج سازندگی، اقتصاد مقاومتی است و در گام نخست تبیین اهمیت اقتصاد مقاومتی و سیاست مشارکت مردم در امور است تا مردم به پای کار بیایند و در راستای اقتصاد مقاومتی کارگاه‌های کسب و کار کوچک ایجاد شود و واحدهایی که در زنجیره تامین قرار می‌گیرند و هر کسی که بر اساس فرهنگ زیست بوم منطقه اعم از محصولات در چهار قسمت تامین، تولید، صنایع تبدیلی و بازار زنجیره ارزش و به عنوان قطب باشد مورد حمایت بسیج سازندگی قرار می‌گیرد و در این راستا تسهیلات واگذار می‌شود.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: کارهای ایجاد شده باید پایدار باشد تا به کارگاه بزرگی تبدبل شود و همه تلاش‌ها برای فراهم کردن  بازار فروش و اشتغال است و اقتصاد مقاومتی روستاها را از مهاجرت به شهرها نجات می‌دهد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۴۱۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , بسیج