جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۵۳

عملیات مرصاد به روایت فرمانده ۳۵ ساله/ شکست خیال خام «امروز مهران، فردا تهران»!

علی دوستی فرمانده گردان الغدیر در عملیات مرصاد است، زمانی که علی دوستی فرماندهی این گردان را برعهده داشت 35 سال سن داشت.
عملیات مرصاد به روایت فرمانده ۳۵ ساله/ شکست خیال خام «امروز مهران، فردا تهران»!
 
به گزارش گروه سیاسی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، پنجم مردادماه سالگرد عملیات مرصاد یکی از صحنه‌های ناب مجاهدت و فداکاری مردم ایران و از غرورآفرین‌ترین عملیات‌‌هایی بود که رزمندگان اسلام در برابر گروهک جنایتکار منافقین به خوبی از کیان انقلاب اسلامی دفاع کردند.
عملیات مرصاد از جمله عملیات‌هایی بود که در آن مرد و زن، پیر و جوان به خوبی از کیان انقلاب اسلامی دفاع کردند و آخرین برگ از کتاب قطور دفاع مقدس را به نمایش گذاشتند، در بین شهدای مرصاد استان خراسان‌جنوبی دو شهید بیش از دیگران می‌درخشید؛ سرداران شهید سید‌حسین موسوی‌مقدم فرمانده تخریب لشکر ویژه شهدا و صفرعلی رضایی جانشین گردان امام‌علی‌(ع).
درست ۶ روز پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل از سوی ایران، مقارن ساعت ۱۴:۳۰ سوم مرداد سال 1367 منافقین و ارتش عراق به تصور اینکه اوضاع داخلی ایران نابسامان است عملیات مشترک خود را با هجوم زمینی از مسیر سرپل ذهاب و از جنوب گردنه پاتاق (نزدیکی سرپل ذهاب) آغاز و به طرف شهر کرند پیشروی کردند.
آشنایی با شهید صفرعلی رضایی
شهید صفرعلی رضایی در روستای نوگیدر شهرستان بیرجند دیده به جهان گشود، تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به اتمام رسانید و سپس برای ادامه تحصیل به بیرجند آمد،‌ سال آخر دبیرستان بود که مبارزات مردم علیه رژیم پهلوی اوج گرفت، وی از جمله کسانی بود که در تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت فعال داشت.

در خاتمه دوران سربازی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و با شروع جنگ تحمیلی در جبهه حضور فعال داشت و در عملیات‌های مختلف از جمله والفجر مقدماتی، والفجر 1، کربلای 5 و10 شرکت نمود.
در عملیات والفجر 9 از ناحیه دست مجروح شد و مدتی معاون گردان امام علی(ع) بود، با اینکه بیشتر اوقات از خانه و خانواده‌اش دور بود سعی می‌کرد که همسر و فرزندانش را از خود راضی نگه دارد و لحظه‌ای از یاد خانواده‌اش غافل نمی‌شد و  همواره به همسرش برای تربیت فرزندان تأکید داشت.
از دفاع تا شهادت 
وقتی خبر پذیرش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل به گوش صفرعلی رضایی رسید بی‌تاب شد و در اندوه عقب ماندن از قافله یارانش گریست، اما این آخر راه نبود، چندی نگذشت که منافقین وطن فروش با طمع خام نفوذ به میهن از مرزهای غربی وارد کشور شدند و عملیات مرصاد آغاز و صفرعلی نیز در این عملیات شرکت کرد و مردانه جنگید.
صفرعلی رضایی پس از هشت سال خدمت و دفاع به تاریخ 1367/5/6 در تپه‌های حسن آباد اسلام‌آباد غرب به دست منافقین و مزدوران ضد وطن، هدف رگبار مسلسل قرار گرفت و سرانجام پس از رشادت‌های فراوان در عملیات مرصاد توسط منافقین کوردل به شهادت رسید.
خبرگزاری فارس در آستانه چهلمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد گفت‌وگویی با یکی از رزمندگان حاضر در عملیات غرورآفرین مرصاد و همرزم شهید صفرعلی رضایی انجام داده است.
ماجرای عملیات مرصاد از زبان فرمانده 35 ساله
علی دوستی فرمانده گردان الغدیر در عملیات مرصاد است، به گفته وی در عملیات مرصاد دو گردان امام علی(ع) به فرماندهی محمدرضا نقره‌ای و گردان الغدیر به فرماندهی علی دوستی حضور داشت، زمانی که علی دوستی فرماندهی این گردان را برعهده داشت 35 سال سن داشت.
وی با بیان اینکه منافقین از عملیات مرصاد به عنوان عملیات «فروغ جاویدان» یاد می‌کردند، بیان داشت: عملیات مرصاد سه روز به طول انجامید و سرانجام در پنجم مردادماه 1367 با رمز «یا علی» و به منظور مقابله با نیروهای گروهک منافقین در منطقه اسلام‌آباد غرب و کرند غرب در استان کرمانشاه آغاز شد.
خیال خام «امروز مهران، فردا تهران»!
فرمانده گردان الغدیر در عملیات مرصاد با اشاره به اینکه در سوم مردادماه 1367 منافقین و حزب بعث عراق با خیال اینکه نیروی دفاعی و ارتش جمهوری اسلامی پس از هشت سال جنگ تحمیلی دچار ضعف و ناتوانی شدند اقدام به طرح عملیات مرصاد کردند، اضافه کرد: شعار اصلی آن‌ها در این عملیات «امروز مهران، فردا تهران» بود.
دوستی اضافه کرد: دشمن قصد داشت با اشغال شهرهای مرزی وارد کشور شود که با حضور به موقع نیروهای مردمی و جانفشانی رزمندگانی چون شهید شیرازی و شوشتری گروهگ تروریستی منافقین و حزب بعث عراق در تنگه چهار زبر(تنگه مرصاد) شکست سختی خورد.
خیال‌های واهی دشمن در عملیات مرصاد
وی به خیال های خام و واهی دشمن در عملیات مرصاد اشاره کرد و با بیان اینکه دشمن پایان انقلاب اسلامی را در ذهن خود تداعی کرده بود، توضیح داد: دشمن گمان می‌کرد که مردم از جنگ خسته شده و اگر وارد کشور شوند مورد استقبال مردم قرار خواهند گرفت اما نه تنها اینگونه نشد بلکه مردم خود نیز به میدان آمدند.
فرمانده گردان الغدیر در عملیات مرصاد با اشاره به اینکه ارتش عراق تا منطقه کرند غرب پیش آمده بود به برنامه منافقین اشاره کرد و گفت: آن‌ها فکر می‌کردند تا منطقه‌ای که ارتش عراق پیش آمده مردم به استقبال آن‌ها خواهند رفت اما مردم توجهی به آن‌ها نمی‌کردند و مانع پیشروی آن‌ها شدند تا جایی که همین مردم نیروهای بسیج، سپاه و ارتش را یاری و مانع از پیشروی دشمن می‌شدند.
فرجام منافقین؛ محاسباتی که برعکس جواب داد
دوستی با تأکید بر اینکه محاسبات دشمن در رابطه با وضعیت داخلی کشور ایران برعکس جواب داد، تبیین کرد: مسعود و مریم رجوی از سراسر دنیا نیروهای خود را آورده و در پادگان اشرف سازماندهی و به قصد تهران حرکت کردند که در 34 کیلومتری کرمانشاه با شکستی مفتضحانه روبرو و میدان را خالی کردند.
وی با اعلام اینکه سازمان‌های بین‌المللی هیچ اقدامی را در محکومیت حمله منافقین به کشور ایران انجام نداند چرا که تمام برنامه‌های این مبارزه از جانب خودشان تدارک دیده شده بود، اضافه کرد: منافقین سراسر دنیا را در قالب 25 تیم سازماندهی شده از مرز خسروی وارد کشور کردند و تمام هدفشان ساقط کردن نظام و از بین بردن انقلاب اسلامی بود.
مردم بیدارند/ به هلاکت رسیدن منافقین؛ معجزه الهی
فرمانده گردان الغدیر در عملیات مرصاد با بیان اینکه منافقین درصدد بودند که کار جمهوری اسلامی را در تهران به پایان برسانند، مطرح کرد: دشمن غافل از این بود که مردم بیدارند و اسلام، انقلاب و دین خود را دوست دارند و هیچ وقت تسلیم گروهک‌های تروریستی نخواهند شد.
دوستی اعلام کرد: در ابتدای عملیات نگرانی‌های زیادی داشتیم و اضطراب شدید بر ما غالب شده بود که در این حین شهید صیاد شیرازی و سردار شوشتری سریع‌السیر خود را به منطقه غرب رساندند.
وی با اعلام اینکه گر چه منافقین از پشتیبانی‌های کامل برخوردار و مجهر به تجهیزات بودند اما به لطف خداوند منافقین همانند برگ در فصل خزان فرو می‌ریختند و اکثر نیروهای منافقین به هلاکت رسیدند، اعلام کرد: ما نباید مدعی این شویم که ما کاری انجام دادیم، پیروزی قابل توجهی که نصیب رزمندگان اسلام شد معجزه الهی و بهترین مژدگانی برای رزمندگان بود.


 انتهای پیام4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۷۹۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , عملیات مرصاد , دفاع مقدس , انقلاب