چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۲
حسین بذرگری:

تروریسم، مغلوب نظام مردم سالاری دینی در ایران

حسین بذرگری: ر یک بررسی اجمالی از روند مبارزه جدی و واقعی با پدیده تروریسم طی قریب 40 سال گذشته در ایران و منطقه، این واقعیت آشکارا خودنمایی می‌کند که، سم، مغلوب نظام مردم سالاری دینی در ایران شده است.
تروریسم، مغلوب نظام مردم سالاری دینی در ایران
 
روز هشتم شهریور سالروز شهادت رجایی و باهنر، در تقویم جمهوری اسلامی با عنوان «روز مبارزه با تروریسم» نامگذاری شده است. از آنجا که تروریسم، یکی از اساسی‌ترین معضلات جامعه جهانی در شرایط کنونی به حساب می‌آید و این پدیده خطرناک از عوامل اصلی بی‌ثباتی و ناآرامی در مناطقی چون غرب آسیا می‌باشد، روز مبارزه با تروریسم، فرصت مغتنمی برای پرداختن به این موضوع است.
تروریست‌ها همواره  یک جریان غیر مردمی، متعصب و فرقه‌گرا، اقلیت‌محور، خشونت‌گرا و اثرپذیر از بیگانه به دلیل نیازهایشان هستند. با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار جمهوری اسلامی با رأی قاطع ملت ایران، نظام نوپای سیاسی در کشورمان با پدیده شوم و خطرناک تروریسم و انواع و اقسام تروریست‌ها مواجه گشت.
17هزار شهید نتیجه اقدامات گروهک‌های تروریستی در دهه 60 در مواجهه با ملت ایران است.بیشترین شهدای ترور در دهه 60، به دست عناصر و عوامل گروهک تروریستی منافقین به شهادت رسیده‌اند. منافقین پس از انفجار ساختمان مرکزی حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر ماه سال 1360 و به شهادت رساندن بیش از هفتاد نفر از نخبگان مذهبی ـ سیاسی و مسئولان ارشد نظام نوپای اسلامی در روز هشتم شهریور ماه همان سال اقدام به بمب‌گذاری در ساختمان نخست‌وزیری نیز کردند.
منافقین تصور می‌کردند با استفاده از شیوه ترور، می‌توانند نظام مردم‌سالاری دینی را مغلوب خود سازند؛ لکن نظام با پشتوانه‌های مردمی خود، منافقین را مغلوب خود ساخت و آنان برای بقا، فرار از کشور و پذیرش مزدوری بیگانه را برای انجام هر نوع خیانت و جنایت، بر دیگر راهکارها ترجیح دادند. مزدوری منافقین و قرار گرفتن آنها در کنار ارتش بعث عراق، روی بسیاری از مزدوران عالم را سفید کرد.
از زمان لشکرکشی امریکایی‌ها به منطقه راهبردی غرب آسیا (خاورمیانه) با شعار مبارزه با تروریسم، نه تنها تروریسم تضعیف و ریشه‌کن نشد، بلکه برخی از ملت‌های این منطقه، قربانی تروریسم شدند.
«داعش»، هولناک‌ترین، وحشت‌آفرین‌ترین، خونخوارترین گروهک تروریست عصر حاضر به حساب می‌آید و همه جهانیان نسبت به این گروهک تکفیری تروریستی، چنین نظری را دارند. اما نکته جالب و بسیار قابل توجه، پشت صحنه داعش است. در پشت صحنه این گروهک تکفیری تروریستی، همان ائتلافی قرار دارد که در سال 2001 میلادی و به دنبال حادثه واقعاً مشکوک 11سپتامبر، به رهبری امریکا و با شعار مبارزه با «تروریسم» شکل گرفت!
اما همانطور که تروریسم دهه 60 در ایران، مغلوب نظام مردم سالاری دینی در سطح ملی شد؛ اینک تروریسم در منطقه به رغم برخورداری از حمایت‌های همه جانبه امریکا، برخی از کشورهای اروپایی، صهیونیست‌ها و برخی از دولت‌های مرتجع عربی مانند آل‌سعود، مغلوب محور مقاومت با رهبری جمهوری اسلامی شده است.
در یک بررسی اجمالی از روند مبارزه جدی و واقعی با پدیده تروریسم طی قریب 40 سال گذشته در ایران و منطقه، این واقعیت آشکارا خودنمایی می‌کند که، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرچمدار و پیشگام این مبارزه بوده است.
سپاه پاسداران همانطور که در دهه 60 بساط منافقین و دیگر گروهک‌های تروریستی مورد حمایت بیگانه را جمع کرد، اینک هم در کشورهایی چون سوریه و عراق، با کمک مردم این دو کشور، ‌تمام نقشه‌های تروریست‌ها و حامیانشان را بر هم زده و آنان را دچار شکست قطعی کرده است.
تاریخ جهان آکنده از فداکاری‌ها و حماسه‌هایی است که بر اثر تهییج افکار عمومی و احساسات سربازان آفریده شده ، سرزمینی را از گزند بدخواهان رهانیده و ملتی را برای همیشه سربلند و مفتخر ساخته است جمهوری اسلامی ایران نیز در این راه شهدای گران‌سنی از شهید همدانی به عنوان حبیب سپاه گرفته، تا شهید محسن حججی این پاسداران جوان سر از تن جدا، داده است و همگی از این عزم و اراده و صداقت در دفاع از حریم اهل بیت و امنیت ملت ایران گواهی می‌دهند.
شاید عده ای چه در داخل و چه در خارج از کشور باشند که هنوز بگویند حضور ایران در سوریه و عراق اشتباه است اما قطعا این افراد در اشتباه هستند که هنوز نفهمیده اند این حضور برای مبارزه با تروریسمی است که اگر در آن کشورها جلوی آن‌ها گرفته نشود در مرزهای ایران و چه بسا داخل ایران باید با او جنگید و آنوقت است که از ترس همین تروریست ها از خانه های خود هم خارج نمیشوند و شاید ان روز حرفشان این باشد که نظام نمی تواند امنیت داخلیشان را تامین کند .
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۷۶۵۷