مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی:

از حق و حقوق جوانان استان نمی‌گذرم/ هیئات ورزشی زیر ذره‌بین رسانه‌ها

17 مهر 1397 ساعت 17:11

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی گفت: المپیاد استعدادهای برتر و نخبگان ورزشی دختر و پسر رده‌های سنی ۱۲ تا ۱۵ سال از ۳۰ آبان تا ۱۰ آذرماه در ۷۰ رشته و ۱۱ شهرستان برگزار می‌شود.


به گزارش گروه ورزشی خراسان‌تایم به نقل از فارس، مهران سرپرست اظهار داشت: مهم‌ترین رویداد ورزشی خراسان‌جنوبی در قالب المپیاد استعدادهای برتر ورزشی با شعار «ورزش، دوستی و آینده‌ای بهتر» برگزار می‌شود.
وی افزود: این ماراتن ملی با هدف کشف، جذب و پرورش استعدادهای ورزشی و در راستای پشتوانه‌سازی و کمک به تقویت تیم‌های ملی، رشد و مدال‌آوری و حضور مقتدرانه در بازی‌های المپیک جوانان ۲۰۲۰ صورت می‌گیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی تصریح کرد: المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور هم‌زمان در ۳۱ استان از ۳۰ آبانماه تا ۱۰ آذرماه در ۴۱ رشته ویژه آقایان و ۲۹ رشته مخصوص بانوان با مشارکت ۳۳ فدراسیون در رده‌های سنی ۱۲ تا ۱۵ سال انجام می‌شود.
سرپرست یادآور شد: در مسابقات بزرگترین رویداد ورزشی کشور به ورزشکاران استان‌های برتر در هر رشته مدال و حکم قهرمانی اهداء می‌شود که دارای بالاترین ارزش رقابت‌های رسمی داخلی ایران است و جدول مدالی مسابقات تا پایان هر دوره حفظ خواهد شد.
وی از تشکیل ستاد برگزاری المپیاد استعدادهای برتر و نخبه‌های خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: این ستاد در مرکز استان با ریاست استاندار و عضویت دستگاه‌های اجرایی همچون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و آموزش و پرورش فعال و در شهرستان‌ها نیز با مدیریت فرماندار و عضویت ادارات تابعه سازماندهی می‌شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کمیته‌های پانزده‌گانه‌ای برای عملیاتی کردن این المپیاد در اداره‌کل ورزش فعال شده است، متذکر شد: کمیته‌های حمایتی و پشتیبانی برگزاری المپیاد استعدادهای ورزشی در حوزه‌های روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی، آمار و فناوری اطلاعات، فرهنگی، استعدادیابی، نظارت و ارزیابی، افتتاحیه و اختتامیه مسابقات، تدارکات و پشتیبانی و حامیان مالی، فنی و دبیرخانه مسابقات آموزشی، امنیتی، پزشکی و کنترل دوپینگ تشکیل شده است.
راست‌آزمایی عملکرد مسؤولان ورزشی از منظر رسانه‌های خراسان‌جنوبی
سرپرست، توسعه فرهنگ عدالت‌محوری در بین نوجوانان کشور و ایجاد رقابت‌های سالم و شناسایی ظرفیت و پتانسیل ورزشی استان‌ها را از دیگر اهداف المپیاد استعدادهای برتر خراسان‌جنوبی دانست و خاطرنشان کرد: هریک از شهرستان‌های ۱۱ گانه خراسان‌جنوبی حداقل میزبان دو تا سه مسابقه ورزشی استانی این المپیاد خواهند بود تا با ایجاد فضایی سالم و رقابتی زمینه بهره‌گیری از تمام امکانات و پتانسیل‌ شهرستان‌ها فراهم شود.
وی با تاکید بر داشتن برنامه‌ریزی و تقویم ورزشی هیأت‌ها و ادارات ورزش و جوانان افزود: تقویم ورزشی بازه زمانی به برنامه می‌دهد تا چنانچه فدراسیون‌ها تقویم سالانه‌ای را ابلاغ نکردند؛ هیأت‌های استانی منفعل و سرگردان نمانند.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه برای راست‌آزمایی ادعاهای مسؤولان هیات‌های ورزشی باید محکمه عامه‌پسندی وجود داشته باشد، گفت: برخی از هیأت‌های ورزشی به رغم داشتن امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، اعتبارات مناسب و داشتن سابقه چندین سال فعالیت؛ هنوز چارت اداری و سازمانی تکمیل شده‌ای ندارند و نتوانسته‌اند در شهرستان‌ها هیات‌های فعالی را ساماندهی کنند.
سرپرست خاطرنشان کرد: خیلی از رؤسا و مسؤولان هیات‌های ورزشی در مصاحبه با رسانه‌ها اعلام می‌دارند که در مسابقات ملی و منطقه‌ای قهرمانان و مدال‌آورانی دارند؛ اما در حوزه عمل می‌بینیم چنین چیزی نیست.
وی یادآور شد: وقتی لیست مسابقات المپیک، پاراالمپیک و آسیایی را نگاه می‌کنیم هیچ نامی از ورزشکاران خراسان‌جنوبی نیست لذا باید یک جایی باشد تا این گونه موارد را بررسی و مورد قضاوت قرار گیرد و از بهترین محکمه‌ها می‌تواند رسانه باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی تصریح کرد: از دو هفته آینده کل ساختار هیأت‌های ورزشی استان اعم از هیات رئیسه، رئیس، نایب رئیس، دبیر، خزانه‌دار، مسؤول کمیته‌ها و روسای شهرستان‌ها به نوبت دعوت می‌شوند و در میزگردی به سؤالات رسانه‌ها پاسخ می‌دهند و ماهم به عنوان ناظر این گفت‌وگوها را رصد می‌کنیم.
از احقاق حق و حقوق جوانان استان کوتاه نمی‌آیم
سرپرست اظهار داشت: روسای هیأت‌هایی که در این‌گونه میزگردها بتوانند خبرنگاران رسانه‌ها را از عملکرد و برنامه‌های راهبردی و سیاست‌های اجرایی خود اقناع کنند به فعالیت خود ادامه می‌دهند و در صورتی که نتوانند به سؤالات اصحاب رسانه‌ پاسخ مستند و قانع‌کننده‌ای بدهند در همان جلسه بدون هیچ‌گونه تعارفی درخواست عزل آنان را به فدراسیون اعلام می‌کنیم.
وی در ارتباط با رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های خراسان‌جنوبی نیز گفت: در سفرهای دوره‌ای که به شهرستان‌ها داریم نحوه برنامه‌ریزی، تشکیل جلسات و تعامل رؤسای ادارات ورزش با سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان، حضور مسؤولان هیأت‌های ورزشی و جامعه هدف، به عنوان یک شاخص تعریف می‌شود و سیمای عملکرد خوب یا کم‌کاری مدیر آن مجموعه را به تصویر می‌کشد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی عنوان کرد: من از حق و حقوق جوانان استان به هیچ عنوان نمی‌گذرم؛ یک عده‌ای بیایند ژست ریاست هیات به خود بگیرند و در عمل هیچ کارایی ندارند.
سرپرست با اشاره به امکانات و اعتباراتی که در اختیار هیأت‌های ورزشی و ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های استان قرار می‌گیرد، اذعان داشت: براساس تصمیماتی گرفته شده منابع و اعتباراتی که قرار است به هیأت‌های شهرستانی کمک شود از این پس بی‌واسطه در اختیارات ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها قرار می‌گیرد تا به صورت توازن و منطبق با عملکرد هیأت‌ها و نگاه آمایشی توزیع شود.
وی در خصوص اعزام تیم‌های ورزشی خراسان‌جنوبی به مسابقات المپیاد استعدادهای برتر ورزشی گفت: تیم‌ها باید قابلیت رقابت آبرومندانه در رویدادهای ورزشی کشوری را داشته باشند و قبل از اعزام باید مسابقات قهرمانی استاندارد شهرستانی برگزار و ورزشکاران برتر انتخاب شوند و گزارش آن نیز در سامانه مبین ثبت گردد.
سرپرست یادآور شد: برای اعزام تیم‌های ورزشی به مسابقات المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور فی‌مابین اداره‌کل و هیأت‌های ورزشی تفاهم‌نامه‌ای منعقد می‌شود، کمیته‌ نظارت و ارزیابی قبل از برگزاری مسابقات، حین و بعد از آن کیفیت رقابت‌ها را بررسی می‌کند و بر اساس پیش‌بینی‌ها و احتمال مدال‌آوری ورزشکاران، از سوی اداره کل تجهیزات و اعتبارات لازم تامین می‌شود.

انتهای‌پیام/4


کد مطلب: 18446

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/18446/حق-حقوق-جوانان-استان-نمی-گذرم-هیئات-ورزشی-زیر-ذره-بین-رسانه-ها

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir