شنبه ۵ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۱
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت:

تصادفات فوتی در بیرجند 56 درصد افزایش یافت

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: هفت ماه گذشته 14 فقره تصادف فوتی در شهر بیرجند رخ داد که نسبت به مدت مشابه پارسال 56 درصد افزایش داشت.
تصادفات فوتی در بیرجند 56 درصد افزایش یافت
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، سرهنگ علیرضا عباسی روز شنبه در نشست شورای اسلامی شهر بیرجند با بیان اینکه بر اثر وقوع این تصادفات 14 نفر کشته شدند اظهار داشت: در این مدت 24 فقره تصادف فوتی در استان به قوع پیوست.
وی تصادفات جرحی را در این مدت 830 فقره در شهر بیرجند با یکهزار و 113 مجروح ذکر کرد و گفت: این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی با بیان اینکه در تصادفات فوتی موتورسیکلت کاهش چشمگیری داشته ایم، گفت: سرنشین های خودروها بیشترین فوتی های سال جاری بوده اند لذا طرح الزام بستن کمربند ایمنی برای سرنشین ردیف جلو در بیرجند شروع شده است.
وی تصریح کرد: هفت ماه امسال در شهر بیرجند 15 هزار و 735 فقره بازدید فنی خودرو، 3 هزار و 212 دستگاه شماره گذاری خودرو و 12 هزارو 107 دستگاه نقل و انتقال انجام شده است.
عباسی با اشاره به شماره گذاری 845 دستگاه موتورسیکلت در شهر بیرجند در این مدت افزود: با توجه به اینکه استقبال زیادی برای تعویض پلاک موتورسیکلت انجام نمی شود از ابتدای سال فقط 10 فقره تعویض پلاک شده است.
وی ادامه داد: با رایزنی های انجام شده 921 پلاک مخدوش و سیاه از ابتدای امسال تاکنون در شهر بیرجند به صورت رایگان تعویض شده که این طرح تا پایان سال ادامه دارد.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی گفت: همچنین آمار صدور گواهینامه در این مدت نشان می دهد که 5 هزار و 554 نفر به رانندگان شهر بیرجند اضافه شده است.
وی افزود: در مدت یاد شده 369 فقره گواهینامه پایه یک، 329 فقره پایه دو، 4 هزار و 201 فقره پایه سه، 583 گواهینامه موتورسیکلت، 92 گواهینامه ویژه و 2هزار و 392 فقره گواهینامه تجمیعی در بیرجند صادر شده است.
عباسی با اشاره به 2 مرکز اسقاط خودرو در بیرجند و طبس افزود: مرکز طبس به صورت نیمه فعال است، اما در مرکز بیرجند 87 دستگاه خودرو در هفت ماه ابتدای امسال اسقاط شده که با روند فعلی قیمت ها بسیاری از افراد حاضر به اسقاط وسیله نقلیه نیستند.
وی با بیان اینکه برابر اطلاعات پلیس راهور، 170 دستگاه اتوبوس درون شهری در بیرجند تردد می کند افزود: 681 دستگاه تاکسی، 1800 دستگاه آژانس، 140 مرکز آژانس و 163 دستگاه مینی بوس کار حمل و نقل شهروندان را در بیرجند به عهده دارند.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه ممکن است این آمار زیاد دقیق نباشد اظهار داشت: آمار تاکسی های جدید و اینترنتی را نداریم چون بدون نظارت هیچ سازمانی قارچ گونه در شهر فعالیت می کنند که البته برخورد با این تاکسی ها انجام می شود.
وی یادآور شد: برخی از این تاکسی ها با تبلیغات وسیع در بدنه خودروها حتی چهره شهر را نیز نازیبا کرده اند که ضمن برخورد جدی و اعمال قانون، در صدد هستیم با کسب مجوز در محل رفع اثر انجام شود.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی با بیان اینکه ظرفیت تمام این وسایل نقلیه در هر سرویس 18 هزار نفر است گفت: البته عمده تاکسی های شهر بیرجند تمایل به سرویس دربستی دارند که انتظار می رود برای فعالیت چرخشی آنها تدبیری اندیشیده شود.
وی با اشاره به وضع موجود معابر شهر، حرکت اتوبوس ها را یک معضل دانست و افزود: معابر کم عرض و عدم تناسب با اتوبوس ها ایجاب می کند که در نحوه سرویس دهی این نوع وسیله نقلیه تجدید نظر شود.
عباسی عمده گره های ترافیکی شهر در عصر روزهای چهارشنبه و شنبه را حضور اتوبوس ها عنوان کرد و گفت: برخی اتوبوس ها با سه یا چهار مسافر در شهر حرکت می کنند که باید این وضع مدیریت شود.
وی از وجود 64 هزار سواری در سطح شهر و راه های بیرجند خبر داد و بیان کرد: هزار و 250 وانت بار، هزار و 650 کامیون و 23 هزار و 625 موتورسکلیت در شهر بیرجند تردد می کنند .
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی با بیان اینکه در مجموع 90 هزار و 705 دستگاه وسیله نقلیه در شهر بیرجند تردد می کنند افزود: با این حجم وسیله نقلیه اما معابر شهر بیرجند هنوز به همان شکل دهه 40 باقی مانده است.
وی با اشاره به وجود 261 هزارو 324 نفر جمعیت ثابت در شهر بیرجند گفت: با احتساب افرادی که از حاشیه ها برای تردد به شهر وارد می شود جمعیت شناور را می توان در حدود 271 هزار و 350 نفر تخمین زد.
عباسی یادآور شد: شهر بیرجند با 6هزار و 888 کیلومتر مساحت، 30 مکان رفاهی تفریحی بزرگ، 40 مکان مذهبی و هفت شهرداری اعم از مناطق و نواحی دارد.
وی با اشاره 220 کیلومتر معبر اصلی و 650 کیلومتر معبرر فرعی اظهار داشت: این شهر 36 میدان بزرگ، 32 تقاطع چراغ فرماندهی ،115 سه راهی و 12 پل عابر پیاده دارد.
رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی تصریح کرد: البته از این پل ها با دلیل جانمایی نامناسب عملا کاربرد ندارند لذا باید با حمایت شورای شهراستاندارد سازی و استفاده از آن اجباری شود.
وی با اشاره به اعمال قانون با تخلفات رانندگی در هفت ماه سال جاری بیان کرد: 89 هزار و 335 فقره برگ اعمال قانون صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
عباسی افزود: همچنین از این تعداد 6 هزار و 335 تخلف حادثه ساز بوده که نسبت به سال گذشته 38 درصد افزایش داشت.
وی در خصوص اقدامات فرهنگ ترافیک گفت: در این ارتباط آموزش در مدارس 11 هزار و 105 مورد ، 734 مورد آموزش در مهد کودک، 3 هزار و 713 مورد در ادارات و مساجد، 3هزار و 563 مورد آموزش موتورسیکلت سواران، هزار و 88 دقیقه پیام رادیویی و تلویزیونی انجام و هزار و 896 متر بنر نیز چاپ و نصب شده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۸۹۷۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تصادفات , راهنمایی و رانندگی