سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۲
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت:

4500 دانش آموز خراسان جنوبی در طرح دادرس شرکت کردند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: چهار هزار و 500 دانش آموز استان در 150 کانون آموزشی امسال در طرح ملی دادرس شرکت کردند که آموزش های لازم سانحه و مواقع بحرانی به آنها ارائه می شود.
4500 دانش آموز خراسان جنوبی در طرح دادرس شرکت کردند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، محمدرحیم شهریاری روز سه شنبه در آیین افتتاح هفتمین طرح ملی دادرس در خراسان جنوبی افزود: طرح دادرس برای آماده سازی دانش آموزان در مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی است و کنترل علایم حیاتی، احیای قلبی ریوی، پانسمان، آتل بندی، اسکان اضطراری، پناه گیری و تخلیه اضطراری، اطفای حریق و حمل مصدوم از مراحل عملی این طرح در مدارس است.
وی ادامه داد: در هر کانون دانش آموزی 30 نفر آموزش های لازم «دانش آموز در روزهای سخت» را کسب می کنند و 14 نفر آنها برای شرکت در مسابقات دادرس شهرستانی به رقابت می پردازند.
شهریاری اظهار داشت: 22 تیم 14 نفره در 2 بخش دختران و پسران اوایل تابستان به صورت استانی به رقابت می پردازند که از این تیم ها 2 تیم منتخب در شهریور ماه به مسابقات کشوری اعزام می شوند.
وی تصریح کرد: امروز حضور بسیج وارانه جوانان و نوجوانان در اقدام های عام المنفعه ضروری است زیرا جمهوری اسلامی ایران جزو 10 کشور حادثه خیز دنیا است که طرح دادرس در توانمند سازی جوانان برای مواقع بحرانی مفید خواهد بود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان این سخن از مقام معظم رهبری که فرمودند« پیشرفت و توسعه کشور در مسیر جوانان و نوجوانان است» افزود: امروزه مسئولان در تمام دستگاه های اجرایی باید زمینه رشد این قشر را فراهم کنند تا شاهد توسعه همه جانبه در تمام بخش های جامعه باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه جوانان و نوجوانان خراسان جنوبی در تمام بخش ها خوش درخشیدند از کسب مقام نخست تیم فوتسال امدادگران خراسان جنوبی در منطقه هشت کشور خبر داد.

** ضرورت آمادگی در مقابله با حوادث برای دانش آموزان
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی هم در این آیین گفت: با توجه به حادثه خیر بودن این استان در حوزه های سیل و زلزله، آمادگی در مقابله با حوادث برای دانش آموزان که قشر عظیمی از جامعه را تشکیل می دهند ضرورت دارد.
علی اصغر موسوی کیا افزود: دانش آموزان در کنار رسالت کسب علم و دانش باید به این آموزش ها مسلح شوند زیرا یادگیری مقابله با بحران زمینه ساز زندگی تعداد زیادی از حادثه دیدگان در سوانح خواهد شد.
وی ادامه داد: کمک به هم نوع از مهمترین رسالت و اهداف جمعیت هلال احمر در حوزه های مختلف است و دانش آموزان در طرح دادرس باید این مهم را به خوبی بیاموزند و در جامعه پیاده سازی کنند.
موسوی کیا یادآور شد: تشکل هلال احمر در مدارس یکی از مهمترین کانون های چهارگانه آموزش و پرورش است که با توجه به جامعه هدفش باید مورد توجه ویژه مسئولان و دستگاه های ذیربط قرار گیرد.
وی اظهار داشت: اهمیت امداد و نجات به گونه ای است که استانداری خراسان جنوبی در کنار سازمان های مردم نهاد و دیگر نهادهای اجتماعی آمادگی تاسیس و حمایت تشکل امداد و نجات را دارد زیرا یادگیری بیشتر، از تلفات 16 هزار نفری جاده های کشور خواهد کاست.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه امداد و نجات نیازمند مشارکت مردمی و کسب اطلاعات مورد نیاز است، بیان کرد: برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که مشارکت های مردمی را در این طرح های انسان دوستانه شاهد باشیم.
دادرس(دانش آموزان آماده در روزهای سخت) یکی از مهمترین طرح های سازمان جوانان جمعیت هلال احمر است که توانسته با همکاری وزارت آموزش و پرورش، دانش آموزان را برای روزهای سخت و نجات جان افراد آسیب دیده در بلایا آماده کند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۹۶۱۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , هلال احمر , استانداری