دوشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۰
معاون استاندار خراسان جنوبی:

صنایع دستی خراسان‌جنوبی شناسنامه‌دار شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه معرفی صنایع دستی خصوصا در تولید سنگ‌های قیمتی باید شناسنامه دار باشد، گفت: محل تولید، منطقه کشف شده و سنگ‌تراشان باید برای مردم معرفی و در تبلیغات آن‌ها درج شود.
صنایع دستی خراسان‌جنوبی شناسنامه‌دار شود
 
به گزارش گروه فرهنگی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، سیدمجتبی علوی مقدم یکشنبه شب در افتتاحیه سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی در خراسان جنوبی، اظهارکرد: برگزاری سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی در خراسان جنوبی در معرفی توانمندی‌ها و پتانسیل‌های استان نقش بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه 120 غرفه اعم از شهرستان‌های داخلی و سایر استان ها به نحو احسن جای نمایی شده است، افزود: امروزه اگر صنایع دستی مورد توجه قرار بگیرد، می‌تواند یک مبنا برای ایجاد اشتغال پایدار محسوب شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تولید صنایع دستی سطح درآمد مردم را بالا می برد، گفت: علی رغم اینکه هنوز تا ایده آل‌هایی که می‌تواند توانمندی و پتانسیل‌های استان را معرفی کند فاصله بسیار زیادی وجود دارد اما قدم های زیادی نیز در این زمینه برداشته شده است.
وی با بیان اینکه انتظار داریم با  جدیت بسیار بیشتری در معرفی پتانسل‌های منطقه تلاش شود، عنوان کرد: نوآوری و دقت در ارائه محصولات از اهمیت بسزایی برخوردار است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
علوی مقدم با اشاره به اینکه در بسته‌بندی محصولات باید بیش از پیش کار شود، چراکه بسته بندی محصولات نیاز به بازنگری دارد، بیان کرد: اگر بر بسته بندی محصولات توجه شود بخش اعظمی از سود و منفعتی که دلال‌ها و کسانی که هیچ سنخیتی با محصولات استان ندارند به خود تولید کنندگان برمی‌گردد.
وی با بیان اینکه معرفی صنایع دستی خصوصا در تولید سنگ‌های قیمتی باید شناسنامه دار باشد، اظهار کرد: محل تولید، منطقه کشف شده و سنگ‌تراشان باید برای مردم معرفی و در تبلیغات آن‌ها درج شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه معرفی استعدادها و توانمندی‌ها در خارج از مرزهای استان نقش بسزایی در ایجاد منابع درآمدی پایدار و توسعه و اشتغال مضاعف برای مردم را استان فراهم می‌کند، افزود: همه تلاش و جدیت مجموعه استان این است که از حداقل امکانات برای فرآوری و بسته بندی محصولات صنایع دستی حداکثر استفاده و بهره وری صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه اگر بخش‌های تولیدی در خصوص اشتغال پایدار و نوآوری در بسته‌بندی آمادگی لازم را داشته باشند در خصوص ارائه تسهیلات نیز اقدامات لازم انجام خواهد شد، گفت: اولین بازارچه صنایع دستی در ورودی استان ایجاد و تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تمامی هزینه‌های آن ازمحل اعتبارات استان تامین شده است.
علوی مقدم یادآورشد: دومین بازارچه صنایع دستی استان که توسط بخش خصوصی انجام خواهد شد، در خور کلنگ‌زنی شده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۹۹۱۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , نمایشگاه , صنایع دستی