چهارشنبه ۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۴۴
پس از انقلاب صورت گرفت

افزایش ۶۴ درصدی جمعیت باسواد در خراسان‌جنوبی/ فعالیت ۷ مرکز یادگیری محلی

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت: قبل از انقلاب اسلامی ۳۲ درصد جمعیت استان باسواد بودند که با تأسیس نهضت سوادآموزی درصد باسوادی در خراسان‌جنوبی به ۹۶ درصد رسیده است.
افزایش ۶۴ درصدی جمعیت باسواد در خراسان‌جنوبی/ فعالیت ۷ مرکز یادگیری محلی
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمدعلی واقعی صبح امروز در دیدار دست اندرکاران نهضت سوادآموزی با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، سوادآموزی مردم  را یکی از دغدغه‌های امام خمینی(ره) ذکر کرد و اظهار داشت: نهضت سوادآموزی در دی‌ماه سال 1358 به فرمان امام خمینی(ره) جهت ریشه‌کنی بی‌سوادی در کشور تأسیس شد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل عقب‌افتادگی ایران قبل از انقلاب بی‌سوادی مردم بود، بیان داشت: قبل از انقلاب اسلامی 32 درصد جمعیت استان باسواد بودند که با تأسیس نهضت سوادآموزی درصد باسوادی در خراسان‌جنوبی به 96 درصد رسیده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از برگزاری دوره‌های مختلف تحت عنوان دوره‌های سوادآموزی، تحکیم و انتقال خبر داد و گفت: برنامه‌های مکمل سواد نیز در استان برگزار می‌شود.
واقعی با اعلام اینکه طرح آموزش عملی نماز کلید بهشت با هدف تصحیح نماز، تعمیق و تقویت فرهنگ اقامه نماز از سال 96 در استان شروع شده، اضافه کرد: همچنین طرح خواندن با خانواده نیز با هدف توسعه فرهنگ مطالعه، کتابخوانی و گسترش کارکردهای خواندن با محوریت خانواده برگزار می‌شود.
وی از شرکت520 نفر از اقشار کم‌سواد و بی‌سواد استان در طرح آموزشی حلقه‌های کتابخوانی خبر داد و تبیین کرد: طرح آموزش مهارت‌های اساسی زندگی و طرح آموزش مقدماتی رایانه از دیگر برنامه‌های مکمل سواد در استان است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اعلام کرد: مراکز یادگیری محلی از سال 94 با تعداد سه مرکز کار خود را آغاز کرده که در حال حاضر هفت مرکز در این حوزه مشغول به کار هستند و روزانه حدود 320 نفر در این مراکز مشغول به فراگیری سواد و مهارت هستند.
واقعی از اجرای 32 عنوان برنامه طی هفته نهضت سوادآموزی در استان خبر داد و گفت: دیدار با خانواده شهدای سوادآموزی، تجلیل از دستگاه‌های برتر مشارکت کننده در فعالیت‌های سوادآموزی، اجرای مسابقه انشاء نویسی در بین سوادآموزان دوره انتقال، برگزاری نمایشگاه تولیدات و صنایع دستی بومی سوادآموزان در مراکز یادگیری و توزیع کتاب‌های مسابقه کتابخوانی از اهم این برنامه‌ها است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۰۳۲۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , نهضت سوادآموزی , آموزش و پرورش