دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۲۰
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی:

مصرف برق در خراسان جنوبی به مرز ۲۸۰ مگاوات رسید؛ مردم صرفه‌جویی کنند

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در تابستان امسال تا ۱۱ تیرماه مصرف برق استان با ۲۷۹ مگاوات به اوج خود رسید که نسبت به سال گذشته حدود ۲ مگاوات افزایش داشته است.
مصرف برق در خراسان جنوبی به مرز ۲۸۰ مگاوات رسید؛ مردم صرفه‌جویی کنند
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، هادی منصوریان ظهر امروز در حاشیه بازدید از پست 132 کیلو ولت شهرستان بیرجند اظهار داشت: در فصل تابستان با افزایش دمای هوا و در نتیجه گرمای هوا مصرف برق در کل کشور به نسبت سایر ماه‌ها افزایش می‌یابد. 
وی با بیان اینکه در استان خراسان جنوبی پیک بار تا حدود 280 مگاوات افزایش می‌یابد گفت: سال گذشته این عدد 277 مگاوات بود که البته این پیک بعد از همکاری مشترکان عمومی، صنایع و کشاورزان حاصل شده است.
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی عمده مصرف برق در تابستان را مربوط به سیستم‌های سرمایشی عنوان و بیان کرد: در خراسان جنوبی حدود 60 مگاوات مصرف فقط مربوط به سیستم‌های سرمایشی است که نقش بسیار مهمی در مصرف برق استان دارد.
منصوریان ادامه داد:  مصرف برق در روز 11 تیر ماه به 279 مگا وات رسیده که از پیک بار سال قبل 2 مگاوات بیشتر است.
وی از انعقاد حدود 600 تفاهم نامه در راستای مدیریت مصرف برق و کنترل پیک استان بین  شرکت توزیع نیروی برق استان با صنایع، کشاورزان، مولدهای خود تامین و مشترکان عمومی مانند ادارات و CNG ها خبر داد و افزود: این تفاهمنامه‌ها نقش بسیار مهمی در کنترل پیک بار استان داشته‌اند.
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: در استان 23 مشترک CNG مشغول به فعالیت هستند که هر 23 مشترک با شرکت تفاهم نامه داشته و همکاری دارند.
وی با بیان اینکه سال گذشته مشترکان CNG استان حدود 2 مگاوات در پیک همکاری داشته‌اند اظهار داشت: مولدهای خود تامین در استان 33 مولد هستند که حدود 4.2 مگاوات تولید دارند و در ساعت‌های پیک بار و یا هر زمانی که نیاز باشد به مدار می‌آیند.
منصوریان ادامه داد: در مجموع در سال گذشته حدود یک میلیارد تومان از محل تفاهمنامه با مشترکان مذکور به مشترکان در بخش‌های مختلف پرداخت شده است.
وی با اشاره به راهکارهای مدیریت مصرف گفت: با توجه به اینکه برق کالای بسیار گران قیمتی است و اهمیت وجود آن در زندگی بر هیچکس پوشیده نیست و به سختی تولید می‌شود و با تلاش زیاد همکاران در حوزه انتقال و توزیع در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد لازم است برنامه‌ریزی و مدیریت لازم در بخش مصرف برق توسط مشترکان نیز اعمال شود تا این نعمت به هدر نرفته و نتیجه تلاش و زحمات کارکنان صنعت که هدفی جز رضایت مشترکان و شکوفایی در بخش‌های مختلف صنعتی و کشاورزی است حاصل شود.
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: هدف ما از بحث مدیریت مصرف کم مصرف کردن نیست بلکه هدف مصرف درست و بهینه است به طوری که چیزی از رفاه مشترکان کم نشده و قطعا مصرف درست باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های خانوار و رضایت بیشتر مشترکان می‌شود.
منصوریان ادامه داد: استفاده از لوازم برقی پر مصرف مانند اتو، جارو برقی، لباسشویی و ظرفشویی در ساعت‌های کم باری، تنظیم درجه کولرهای آبی روی دور کند و کولرهای گازی و سایر سیستم‌های سرمایشی روی درجه 24 از جمله ساده ترین و تاثیر گذار ترین اقدامات در راستای مدیریت مصرف است.
وی تصریح کرد: این اقدامات شاید در یک نگاه کوچک دیده شود ولی وقتی در ابعاد بزرگ به آن نگاه کنیم متوجه اثرگذاری آن خواهیم شد.
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی ادامه داد: شبکه برق کشور سراسری است و نگاه ما درمدیریت مصرف یک نگاه ملی است و هدف ما فقط استان نیست بلکه هدف ما برای بحث مدیریت مصرف برق این است که هیچ مشترکی در هیچ کجای میهن از نعمت برق محروم نباشد.
منصوریان اظهار داشت: در بحث ادارات با اعمال تغییر ساعت ادارات حدود 5 درصد مصرف برق کاهش داشته است و با توجه به اینکه چند سال گذشته ساعت اوج بار مصرف برق به ساعت 12 تا 17 منتقل شده، با تعطیلی ادارات تقریبا بار استان بین 12 تا 15 مگاوات کاهش می‌یابد.
وی گفت: از جمله مشترکان که با شرکت توزیع برق استان همکاری تاثیرگذاری داشته می‌توان به شرکت سیمان قاین اشاره داشت که بیشترین همکاری را تاکنون با این شرکت در ساعت‌های پیک داشته است.
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی افزود: شرکت‌های آب و فاضلاب استان که با وارد مدار کردن مولدها در ساعت‌های پیک و خارج کردن چاه‌های غیر ضروری از مدار در ساعت‌های پیک با این شرکت همکاری داشته است.
منصوریان بیان کرد: سایر مشترکان نیز با مدیریت مصرف برق در منزل و محل کار خودشان باعث شدند که تاکنون قطعی برق نداشته باشیم و پیک بار استان را به نحو شایسته‌ای مدیریت کنیم.
وی گفت: با توجه به اینکه انرژی برق متفاوت از سایر انرژی‌های قابل ذخیره سازی نیست و مصرف برق وابستگی مستقیم به تولید برق دارد بنابراین اگر این همکاری‌ها نباشد، تولید جوابگوی مصرف نخواهد بود و باعث قطع برق برخی مشترکان خواهد شد.
معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی تصریح کرد: اگر همکاری مشترکان در همه بخش‌هایی که عنوان شد به همین شکل ادامه یابد مشکلی برای تامین برق نخواهیم داشت.
منصوریان تعداد مشترکان استان را حدود 370 هزار مشترک عنوان و خاطرنشان کرد: سهم مصرف برق در مشترکین صنعتی 20 و مشترکان کشاورزی 30 درصد است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۱۱۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , برق , بیرجند