سه شنبه ۹ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۲۴

وجود 1620 مدرسه استثنایی در کشور

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: بیش از 1620 مدرسه استثنایی در سال تحصیلی 99 – 98 به کودکان استثنایی اختصاص داده شده است.
وجود 1620 مدرسه استثنایی در کشور
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، مجید قدمی، در حاشیه مراسم افتتاح مدرسه استثنایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از 1620 مدرسه استثنایی در سال تحصیلی 99 – 98 به کودکان استثنایی اختصاص داده شده است.
وی افزود: حدود 200 مدرسه مربوط به خیرین و نهادهای مختلف است و بیش از 150 هزار دانش‌آموز در گروه‌های نابینا، ناشنوا، آسیب دیده ذهنی و اختلالات عاطفی ـ رفتاری، جسمی ـ حرکتی و اختلالات یادگیری در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نزدیک به 24 هزار نفر نیروی انسانی در این مدارس مشغول به کار هستند، گفت: اعتباری نزدیک به 900 میلیارد تومان برای آموزش و پرورش و توانبخشی کودکان استثنایی اختصاص داده شده است.

قدمی با اشاره به اینکه به طور کلی آموزش دانش‌آموزان استثنایی به سمت آموزش حرفه‌ای و مهارتی هدایت شده و آموزش‌ها در سطحی کامل و حرفه‌ای صورت می‌گیرد، تصریح کرد: برای کودکان آسیب دیده ذهنی دوره پیش حرفه‌ای و حرفه‌ای پیش بینی شده که رشته‌های حرفه‌ای ساده در حوزه کار و دانش و همچنین کودکان ناشنوا به سمت رشته‌های هنرستان‌های هدایت شده‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش  با اشاره به قبولی بیش از 300 نفر در کنکور سال جاری بدون داشتن سهمیه، افزود: این قبولی‌ها نشان دهنده توانمندی کودکانی است که اگر زمینه مناسب برای تحصیل آن‌ها از جمله ساختن مدرسه و معلمان خوب با محتوای آموزشی مناسب فراهم شود، این کودکان نیز می‌توانند خود را به جامعه عادی برسانند و به کفایت اقتصادی و اجتماعی برسند.

قدمی در رابطه با حمایت‌های ویژه از این کودکان، تصریح کرد: اولین محور سرویس ایاب و ذهاب است که سعی شده برای مناطق محروم رایگان باشد و سالانه بیش از 170 میلیارد تومان به این موضوع اختصاص داده می‌شود.

وی اظهار کرد: محور بعدی حمایت‌های دولت در خصوص هزینه‌های دارویی و پزشکی این کودکان است که توسط دولت تقبل خواهد شد و تاکنون بیش از 17 هزار نفر از این کودکان مورد حمایت قرار گرفته‌اند و هزینه آنان پرداخت شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: به طور کلی هزینه این کوکان در مقایسه با هزینه‌ای که برای دانش‌آموزان عادی در کشور می‌شود، حدود سه برابر بیشتر است و این مدارس در تمامی شهرهای کشور حضور دارند.

قدمی در خصوص مدارس اوتیسم، تصریح کرد: تاکنون در 23 استان مدرسه اوتیسم ایجاد شده و 28 مرکز شبانه‌روزی برای دانش‌آموزان روستایی پیش بینی شده است.

وی از ایجاد مدرسه اوتیسم در خراسان جنوبی نیز خبر داد و یادآورشد: به ازای هر دانش‌آموز رقم 100 هزار تومان به حساب مدارس واریز شده و در بخش توانبخشی نیز در مدارسی که دچار کمبود نیرو باشند، خانواده‌ها می‌توانند خدمات گفتاردرمانی، کاردرمانی و فیزیوتراپی را در خارج از مرکز دریافت کنند، در این حوزه فاکتور هزینه‌ها را متقبل خواهیم شد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۴۱۹۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , آموزش و پرورش , تحصیل