يکشنبه ۸ تير ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۳

اقدامات درمانی برای ۲۷۷ کودک معتاد در خراسان جنوبی پیگیری شد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته اقدامات درمانی برای ۲۷۷ کودک مبتلا به اعتیاد انجام شد.
اقدامات درمانی برای ۲۷۷ کودک معتاد در خراسان جنوبی پیگیری شد
 
محمدرضا حسنی مقدم، امروز یکشنبه ۸ تیر در مراسم اعزام تجهیزات برای راه‌اندازی ۲۷ خانه ورزش روستایی خراسان جنوبی با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: در جهان سنین ۱۵ تا ۶۴ سال مبتلا به اعتیاد بالغ بر ۲۷۱ میلیون نفر است.
وی از روند فراینده تقاضای مواد مخدر در سطح جهان خبر داد و گفت: نرخ شیوع اعتیاد به مواد مخدر در جهان ۵.۵ درصد است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی بیان کرد: در دنیا انواع مواد مخدر و روان گردان‌ در حال افزایش است و اکنون بالغ بر ۸۰۰ نوع مواد مخدر در جهان وجود دارد.

حسنی مقدم با بیان اینکه امروزه مواد مخدر به یک ابزار سیاسی و اقتصادی علیه دولت‌ها و حاکمیت‌ها از جمله جمهوری اسلامی تبدیل شده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران، در راستای اقدامات مقابله با مواد مخدر بالغ بر ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده است.
وی با بیان اینکه بیشتر ترانزیت مواد مخدر از کشور به قصد کشورهای دیگر مخصوصا اروپا صورت می‌گیرد، تصریح کرد: میزان تولید مواد مخدر در سال ۲۰۰۱ در کشور افغانستان ۲۰۰ تن بوده و اکنون به بیش از ۹ هزار تن رسیده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۵۰ تن مواد مخدر در کشور کشف شده که در استان قریب ۵۰ تن بوده است، افزود: امروز کشفیات از ابتدای سال بالغ بر ۲۲ تن بوده که بیش از ۱۱۰ برابر نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

حسنی مقدم با اشاره به سود سرشار و سرسام آور که از این راه نصیب قاچاقچیان می‌شود، اظهار کرد: اقدامات باید موثر باشد تا بازدارندگی ایجاد کند و اکنون آنچه در رابطه با مقابله در حال انجام است باعث شده رشدی در کشفیات داشته باشیم.
وی با بیان اینکه چشم انداز خوبی ترسیم شده و امیدواریم این برنامه‌ها تاثیر خود را بیشتر بگذارد، تصریح کرد: اولین برنامه پیشگیری و فرهنگی در این حوزه، توقف ورود جدید افراد به حوزه مواد مخدر بوده و حوزه درمان و کاهش آسیب در قدم بعدی است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح یاریگران زندگی از سال گذشته ابلاغ شده است، افزود: در این طرح در بحث پیشگیری با کمک دستگاه‌های دولتی و غیردولتی برای افزایش سطح آگاهی مردم فعالیت‌هایی انجام شده است که برای ادامه فعالیت نیازمند هم افزایی دستگاه‌ها و مردم است.

حسنی مقدم با بیان اینکه امروزه حتی مواد مخدر سنتی نیز آلوده به سرب بوده و سهم مهلکی برای بدن است، تصریح کرد: مواد مخدر صنعتی نیز دارای ترکیبات شیمیایی است که به شدت بر روی مغز اثر می‌گذارد که ۹۹ درصد آن قابل برگشت نیست.
وی با اشاره به آلوده شدن جمع کثیری از کارکنان و دانشجویان به مواد مخدر در عصر جدید، اظهار کرد: در سال گذشته ۲۷۷ کودک معتاد را درمان کردیم و اکنون اعتیاد به مدارس ابتدایی و کودکان رسیده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروزه شبکه‌های مجازی به شدت در حال تبلیغ مواد مخدر هستند، افزود: امروزه اقبال زبادی از سوی نوجوانان و جوانان در این شبکه‌ها در خصوص مواد مخدر وجود دارد.

حسنی مقدم با تاکید بر توجه و مراقبت خانواده‌ها به فرزندان خود در این حوزه، افزود: بسیاری از قرص‌های شب امتحان و بیداری یک نوع ماده مخدر بوده و حتی برخی از مواد با یک بار مصرف ممکن است فرزندان ما را معتاد کنند.
وی با بیان اینکه امروزه سطح دسترسی به مواد مخدر در استان پایین‌ترین سطح در کشور است، تصریح کرد: خانواده‌ها باید توجه کنند که خطر مواد مخدر کمتر از کرونا نیست و امروزه یکی از پنج آسیب مهم، مواد مخدر است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه هیچ فردی در برابر مواد مخدر مصون نیست، یادآور شد: امیدواریم خانواده‌ها و دستگاه‌های اجرایی به اندازه‌ای که نیاز است به این موضوع توجه کنند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۶۷۷۸
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , مواد مخدر , خراسان جنوبی , اعتیاد , بیرجند