سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۰۰

ضریب نفوذ تلفن ثابت در خراسان جنوبی از میانگین کشوری بالاتر است

مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان ۳۵.۹۳ درصد است و از میانگین کشور که ۳۴.۸ درصد است بالاتر هستیم گفت: ضریب نفوذ تلفن همراه نیز ۱۱۹.۷۸ درصد است.
ضریب نفوذ تلفن ثابت در خراسان جنوبی از میانگین کشوری بالاتر است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسن آذری نصرآباد اظهار داشت: 90 هزار مشترک adsl نیز داریم که ضریب نفوذ adsl  28.42 درصد است که این رقم در کشور 15.5 درصد است.
وی بیان کرد: در روستاهای چهکند، امیرآباد و حاجی آباد و دستگرد حاشیه بیرجند که جمعیت زیادی دارد توسعه ارتباطات تلفن ثابت که از مطالبات چند ساله مردم می باشد در حال اجراست.

مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی تاکید کرد: در چند شهر استان نیز که دارای سوئیچ قدیمی بودند و ارتباط آنها دچار مشکل بود در حال حاضر با مجهز کردن به آخرین دستاوردها در زمینه تلفن ثابت از خدمات مخابراتی جدید می‌توانند استفاده کنند.
مدیر مخابرات منطقه خراسان‌جنوبی با بیان اینکه سرویس VDSL یکی از تکنولوژی‌های جدید ارائه اینترنت بعد از ADSL است بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات مخابرات منطقه خراسان جنوبی اقدام به ظرفیت سازی سرویس FTTH در سطح استان و آمادگی ارائه سرویس به مجتمع‌های مسکونی، اداری و دولتی متقاضی این سرویس در شهرهای بیرجند، قاین و فردوس است  گفتنی است شهرستان طبس نیز در برنامه واگذاری این سرویس است.

توسعه زیرساخت‌های مخابراتی امری ملموس است
آذری با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های مخابراتی امری ملموس است ادامه داد: با توجه به اینکه شبکه مخابرات یک شبکه پویا است و نیازهای متفاوت در زمان‌های مختلف و مکان‌های مختلف قابل پیش‌بینی نیست باید همیشه بررسی شود و در این راستا توسعه متناسب با نیازها صورت ‌گیرد.
مدیر ارتباطات سیار منطقه خراسان جنوبی نیز گفت: معضلی که امروز در توسعه شبکه وجود دارد سازه ای به نام دکل است که ممانعت‌های زیادی از سوی مردم و دستگاه‌ها برای نصب این دکل‌ها وجود دارد چرا که دغدغه ضرر از تشعشعات این دکل‌ها را دارند.

علی ورقانی، افزود: سازمان انرژی اتمی متولی تشخیص ضرر و زیان امواج دستگاه‌هایی است که توسط ارگان‌ها استفاده می‌شود که طبق اندازه گیری میدانی که این سازمان بر روی این دکل‌ها انجام داده مشخص شده که این تشعشعات در بدترین حالت نیز کمتر از حد مجاز بوده و هیچ گونه ضرر و زیان از لحاظ آستانه خطر تن مشاهده نشده است.
وی گفت: بر خلاف باور عمومی در مورد تشعشعات دکل‌ها، باید گفت آن چیزی که ضرور و زیان امواج را مشخص می‌کند فرکانس و بسامد موج و توان تشعشعی است.
ورقانی ادامه داد: در این راستا وجود دکل مخابراتی در کنار منازل به نفع مردم است چراکه هرچقدر دکل به خانه مردم نزدیک باشد، ضرر تشعشات نیز کمتر است.

وجود 538 دکل همراه اول در استان
مدیر ارتباطات سیار منطقه خراسان جنوبی ادامه داد: در حال حاضر 538 دکل همراه اول در استان داریم که تا پایان امسال تعداد این دکل‌ها به حدود 600 دکل می‌رسد.
وی یادآور شد: در حال حاضر مشکلی در حوزه زیرساخت‌ها نداریم و برای توسعه ارتباطی، زیرساخت‌ها فراهم است اما نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی نیز هستیم.

مشکلات موجود در شبکه شاد ربطی به مخابرات ندارد 
مدیر شبکه مخابرات منطقه خراسان جنوبی نیز گفت: با راه‌اندازی شبکه شاد از روستاها تماس زیاد داریم که آموزش مجازی در این شبکه مشکل دارد که برای سرعت در توسعه شبکه تلفن همراه نیاز به همکارای دیگر ارگانها داریم تا مشکلات دانش آموزان در استان به حداقل ممکن برسد.
اسماعیل میری به سرمایه گذاری‌های انجام شده در پروژه های uso اشاره کرد و افزود: این پروژه‌ها توسط مخابرات منطقه خراسان جنوبی و از محل اعتبارات uso مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام می‌شود و رقم آن زیاد است و انجام سرمایه گذاری در این شرایط صد درصد مفید و در راستای نیاز واقعی مردم است و منافع مردم باید در نظر گرفته شود.

وی یادآور شد: در مورد شاد یا هر سامانه‌ای اگر بخواهیم صحبت کنیم این است که هر سرویس که می‌گیریم یک ارائه دهنده سرویس دارد و کسانی که ارائه دهنده سرویس هستند این سرویس را محدود می‌کنند تا همه بتوانند استفاده کنند.
مدیر شبکه مخابرات منطقه خراسان جنوبی افزود: سرورهای سامانه شاد با این همه مشترک ممکن است با محدودیت مواجه شود ولی از لحاظ زیرساخت های مخابراتی مشکلی وجود ندارد.
میری خاطرنشان کرد: تا قبل از کرونا پهنای باند اینترنت 6 گیگ برثانیه بود اکنون تا  20 نیز باز می‌باشد و با یک سرمایه گذاری عظیم تا هفته آتی تا 40 هم باز می‌شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۸۳۴۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تلفن همراه , خراسان جنوبی , مخابرات , اینترنت