مدیر اجرایی بوت کمپ خراسانجنوبی گفت: اولین رویداد بوت کمپ روستایی با همکاری مشترک جامعه نیکوکاری ابرار و مرکز رشد واحدهای فناور قاین برگزار شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، فرهاد فخیمزاده گفت: در اولین استارتاپ بوت کمپ روستایی قاین 47 نفر از علاقمندان به کسب و کارهای روستایی شرکت داشتند و در نهایت سه تیم با رای داوران مقام اول را کسب کردند.
وی با بیان اینکه در مرحله اول ایدهپردازی، 26 ایده کسب و کار به دست آمد، ادامه داد: از بین 26 ایده، هشت ایده با نظر شرکتکنندگان انتخاب و در نهایت فرایند رویداد با کار روی هشت ایده ادامه پیدا کرد.
مدیر اجرایی بوت کمپ خراسانجنوبی با بیان اینکه شرکتکنندگان روستایی با علاقه بیشتری رویداد را دنبال کردند، افزود: تیم ساندویچ محلی از روستای خونیک تجن، تیم کشتههای طعمدار از روستای تجن و تیم جاجیم بافی از روستای فلک به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به دست آوردند.
از ایده های این رویداد حمایت می کنیم
غلامرضا خالقی، نماینده جامعه نیکوکاری ابرار در قاین نیز با اشاره به اینکه از ایدههای این رویداد حمایت میکنیم، گفت: تمامی ایدههای مطرح شده در این رویداد چنانچه در روستاهای هدف طرح توسعه پایدار روستایی اجرا شوند یا به نوعی به نفع مردم روستا باشند از حمایت جامعه نیکوکاری ابرار برخوردار میشوند.
وی با اشاره به اینکه نوع حمایت جامعه نیکوکاری ابرار درقالب پرداخت تسهیلات کمبهره با همکاری صندوق کارآفرینی امید است، افزود: از تمامی ایدههای خود اشتغالی تا سقف 30 میلیون تومان و از ایدههای کارفرمایی تا سقف 100 میلیون تومان حمایت میشود.
نماینده جامعه نیکوکاری ابرار در قاین با بیان اینکه جامعه نیکوکاری ابرار به عنوان یک سازمان مردم نهاد طرح توسعه پایدار روستایی را پیش از این در روستای محمدآباد پسکوه با موفقیت اجرا کرده، ادامه داد: در طرح فعلی چهار روستای خونیک تجن، تجن، فلک و اندریک از خدمات طرح بهرهمند میشوند.
خالقی، با بیان اینکه توسعه پایدار ابعاد مختلفی دارد، تاکید کرد: ما در همه ابعاد پروژههایی اجرا خواهیم کرد اما اولویت ما اشتغال و بهبود معیشت در روستاهای هدف است.
تجربه جدیدی در برگزاری رویدادها به دست آوردیم
سهیل وثوقی، رئیس مرکز رشد واحدهای فناور قاین نیز با بیان اینکه تجربه جدیدی در برگزاری رویدادها به دست آوردهایم، گفت: این نخستین رویداد کارآفرینی روستایی بود و شرکتکنندگان متفاوتی داشت.
وی با بیان ینکه ایدههایی که بتوانند در قالب شرکتهای دانشبنیان ثبت شوند از حمایت مرکز رشد برخوردار میشوند، ادامه داد: برخی از این ایدهها قابلیت اجرا به صورت دانشبنیان را دارند و برخی نیز با حمایت جامعه نیکوکاری ابرار اجرا میشوند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور قاین به شرایط خاص رویداد اشاره کرد و گفت: حضور روستاییان با علاقه و انگیزه، حمایت جامعه نیکوکاری ابرار و تیم مطالعاتی که پیش از این شرایط روستاها را بررسی کرده بود باعث شد تا این رویداد کاربردی شود.
وی از نهادهای مسئول و متولی طرح خواست تا ایدههای مطرح شده را جدی بگیرند.