يکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۰:۲۹
مهر 95 با بی مهری به اسوه های دفاع مقدس آغاز شد

چرا کتاب پایه ی ششم دیگر شهید حسین فهمیده ندارد؟

در حالی که مهر با بوی همدلی و شور و نشاط هوای جامعه را داشت متحل می کرد ناگاه در چند روز گذشته موج عظیمی از اعتراض همراه با بهت و تعجب سراسر ایران را فرا گرفت. مردمی که با چشمانی گرد شده و نگاهی متعجب صفحه تلفن همراه خود را نگاه می کردند و از خبری که بین کاربران شبکه های اجتماعی دست به دست می شد بهت زده بودند.
چرا کتاب پایه ی ششم دیگر شهید حسین فهمیده ندارد؟
 
خبر حذف درس شهید حسین فهمیده از کتاب پایه ی ششم آن خبری بود که همه را شگفت زده کرد.
شاید در ایران اسلامی کسی نباشد که روز 8 آبان را فراموش کرده باشد. روزی که حسین و رفیق همرزمش محمد رضا شمس، در سنگر بودند که توسط تانک های رژیم بعثی محاصره می شوند.
محمد رضا شمس دوست و همسنگر حسین در این میان زخمی می شود و حسین با سختی و مشقت بسیار او را به پشت خط می رساند. حسین فهمیده به جایگاه قبلی خود برگشته و می بیند تانک های عراقی به طرف رزمندگان در حال حرکت هستند.
حسین در حالی که تعدادی نارنجک به کمرش بسته بود به سمت تانک ها حرکت می کند. تیری به پای او می خورد و او از ناحیه پا مجروح می شود.
وی با این حال خود را به تانک می رساند و با استفاده از نارنجک موفق می شود، تانک را منفجر کند.
با این انفجار سایر تانک ها دست به عقب نشینی می زنند. آری، کدام ایرانی این رشادت طفل 12 ساله را فراموش کرده است؟
هنگامی که خبر شهادت دلیرانه آن طفل دوازده ساله از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می شود ، حضرت امام خمینی (ره) در پیامی می فرمایند: رهبر ما آن طفل دوازده ساله ای است که قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگتر است، با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم کرد و خود نیز شربت شهادت نوشید.
اکنون نه آن طفل 12 ساله است و نه داستان شیرین و اثرگذارش که سال های سال بر فرهنگ این کشور روح شهادت طلبی را تزریق کرد.
اقدامی که هیچ جوابی برای آن یافت نمی شود. مسئولان آموزش و پرورش مدعی شده اند که در کتاب پایه ی سوم درسی وجود دارد که نام شهید حسین فهمیده در آن آمده است اما وقتی به آن کتاب مراجعه می کنید با دو جمله ی بسیار خشک و سرد و بی روح مواجه می شوید که به هیچ وجه نمی تواند جای آن داستان شیرین و احساسی و بسیار اثر گذار را بگیرد. درسی که روحیه ی ایثار و جهاد و شهادت را به فرزندانمان می آموخت اکنون دیگر در کتب درسی جایگاهی ندارد. اکنون فرهنگ شهادت طلبی حسین فهمیده در کنار داستان های فداکارانه ی ریز علی و پتروس و دیگران قرار گرفته است و به واقع قیاس شهادت به عنوان واژه ای بسیار پر معنا در فرهنگ لغت اسلامی ما با فداکاری اشتباهی بسیار استراتژیک می باشد.
شاید بر هیچ کس پوشیده نباشد که پیروزی و موفقیت های 8 سال دفاع مقدس حاصل روحیه ی شهادت طلبی جوانان و نوجوانان این مرز و بوم بوده است و اگر کمی به جلوتر بیاییم و در دوران امروز بنگریم مدافعان حرمی را میبینیم که با همین روحیه ی شهادت طلبانه جلو دشمن را گرفته اند و چه بسا اگر این روحیه و مبارزه مدافعان حرم نمی بود به گفته رهبر معظم انقلاب امروز می بایست در کرمانشاه و همدان می‌جنگیدیم. اکنون که امنیت امروز خود را مدیون رشادت ها و شهادت طلبی جوانانی هستیم که در سال های نه چندان دور درس زندگی را از شهید حسین فهمیده در کتب درسی خود آموخته اند با چه تدبیر و استدلالی به این راحتی این درس از کتب پایه ی ششم حذف شده است؟
ما به عنوان رسانه های جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و رسانه هایی که مورد اعتماد مردم استان خراسان جنوبی هستند از وزیر محترم آموزش و پرورش سوال می کنیم که آقای وزیر شما که مسئولیت امروز خود را مدیون رشادت آن بزرگ مرد کوچک تاریخ دفاع مقدس هستید چگونه به خود اجازه دادید تا درس زندگی اش را از کتب درسی حذف کنید؟
همچنین ما مردم استان خراسان جنوبی از نمایندگان محترم خود در مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم تا به جد این موضوع را در دستور کار خود قرار داده و با فوریت بالا عاملین این اشتباه بزرگ را به مردم معرفی کنند و جلو این نفوذ فرهنگی را در بدنه آموزش و پرورش بگیرند. ان شاء الله

یادداشت از سعید کسرائی نیا
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۷۴