پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۳
اخبار کوتاه استان خراسان جنوبی

۴ میلیارد تومان برای توسعه مرکز جامع بیماری‌های خاص خراسان جنوبی نیاز است

رئیس مرکز جامع بیماری‌های خاص استان خراسان جنوبی گفت: برای ساخت و الحاق زمین خریداری شده به مرکز جامع بیماری‌های خاص استان ۴ میلیارد تومان نیاز است.
۴ میلیارد تومان برای توسعه مرکز جامع بیماری‌های خاص خراسان جنوبی نیاز است
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ هادی دهقانی در بازدید از طرح توسعه این مرکز اظهار داشت: با این کمک خیران خراسان جنوبی و اعتبار 330 میلیون تومانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ساختمان جنب مرکز جامع بیماری‌های خاص به مساحت 400 متر مربع و زیربنای 600 مترمربع برای توسعه این مرکز خریداری شد.

وی افزود: برای ساخت و الحاق زمین خریداری شده به مرکز جامع بیماری‌های خاص استان، 4 میلیارد تومان نیاز است.
دهقانی با بیان اینکه در صورت ملحق شدن این ساختمان، بخش دیالیز مرکز جامع بیماری‌های خاص استان توسعه و تعداد تخت‌های آن از 20 به 50 تخت افزایش می‌یابد افزود: با الحاق این ساختمان امکان توسعه سایر بخش‌های مرکز جامع بیماری‌های خاص نیز فراهم می شود.

مرکز جامع بیماری‌های خاص خراسان جنوبی سال 93 با زیربنای 3 هزار مترمربع و با هزینه بیش از 8 میلیارد تومان در بیرجند به بهره‌برداری رسید که روانپزشکی، دیالیز، تالاسمی، شیمی درمانی، آزمایشگاه و دندانپزشکی از جمله بخش‌های این مرکز است.

21 آمبولانس در پایگاه‌های اورژانس استان توزیع شد
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی گفت: 21 دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر 315 در پایگاه‌های اورژانس استان خراسان جنوبی توزیع شد.

عباسی اظهار داشت: 21 دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر 315 توسط دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی جذب شده است که روز چهارشنبه (29 دی) در پایگاه‌های اورژانس استان توزیع شد.

وی با بیان اینکه شهرستان بیرجند دارای 8 پایگاه شهری است افزود: به شهرستان بیرجند 5 دستگاه آمبولانس اختصاص یافته است.

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی گفت: به جز شهرستان بیرجند برای هر پایگاه شهری تنها یک دستگاه آمبولانس اختصاص یافته است.
عباسی با بیان اینکه این آمبولانس‌ها دارای پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی هستند افزود: قیمت هر دستگاه آمبولانس حدود 350 میلیون تومان است.

 واقعی نبودن نرخ آب بها سبب مصرف غیرمتعارف آن شده است
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان سربیشه گفت: واقعی نبودن نرخ آب بها‌ در روستاها سبب شده تا به صورت مجاز و غیرمجاز از آب شرب برای آبیاری بخش کشاورزی استفاده شود.
محمدرضا چهکندی اظهار داشت: آب یکی از ضروری‌ترین نیازهای جوامع بشری و یکی از بزرگترین چالش‌های قرن حاضر است که می‌تواند به بحران آب منجر شود.

وی تصریح کرد: چالش آب بین توان تامین و نیاز مصرف است که لاجرم در طول زمان رو به افزایش بوده زیرا از یک سو منابع آب محدود و محدودتر می‌شود و همه ساله بخش قابل توجه‌ای از منابع محدود آب به دلیل کاهش کیفیت از اولویت مصرف خارج می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان سربیشه ادامه داد: از سوی دیگر مصارف و تقاضای آب همواره رو به فزونی می‌رود از جمله مصارف آب می‌توان به آب شرب اشاره کرد که هر روز بر تقاضای آن افزوده شده و از درجه اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
چهکندی با بیان اینکه خشکسالی‌های 18 ساله در استان سبب کاهش کیفیت منابع آبی شده است یادآور شد: علاوه بر این خشکسالی تعدادی از منابع آبی را از گردونه مصرف خارج کرده و سبب خشکیدن و کاهش شدید آبدهی منابع آبی شده است.

وی به پیامدهای خشکسالی اشاره کرد و افزود: افت سفره‌های آب زیرزمینی، فرونشست زمین، کف‌شکنی چاه‌ها، افزایش هزینه‌های آبرسانی از دور دست، مهاجرت از روستاها، افزایش حاشیه‌نشینی، بیکاری، کاهش تولید محصولات کشاورزی، افزایش تورم و معضلات زیست محیطی از مهم‌ترین پیامدهای پدیده خشکسالی است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان سربیشه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای پدیده خشکسالی و حساسیت و اهمیت موضوع آب متاسفانه نرخ آب بهاء در روستاها واقعی نیست.

چهکندی اضافه کرد: اگر نرخ آب بها در روستاها واقعی نشود در آینده نزدیک با یک چالش بزرگ روبه‌رو می‌شویم چرا که با توجه به خشکسالی‌های چندین ساله و کمبود منابع آبی بسیاری از اراضی کشاورزی در روستاها از شبکه آب شرب به صورت مجاز یا غیرمجاز برای آبیاری استفاده می‌کنند تا باغ‌های خود را حفظ کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع ضروریست تا با یک مدیریت صحیح در بخش آب، نرخ آب بهاء به گونه تعریف شود تا مصرف کننده وزن قیمت آب را در مصارف خود حس کند و در صورت داشتن نیاز به آب بیشتر دنبال راه‌های غیرمجاز و غیرقانونی نرود بلکه با استفاده از فن‌آوری‌های جدید مصرف خود را کنترل کند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۹۷۴
کلمات کليدی: ۴؛ میلیارد؛ تومان ؛توسعه؛ مرکز؛ جامع ؛بیماری‌های خاص ؛