چهارشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۰۷
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس:

هیچ رسالتی بزرگتر از ایجاد اشتغال برای جوانان وجود ندارد/ نگاه به تولید و سرمایه تصحیح شود

نماینده مردم بیرجند در مجلس گفت: ورود کالای قاچاق به تولید کننده آسیب می رساند و ازسویی دیگر مبارزه با قاچاق نباید مقطعی و فصلی باشد بلکه باید سیاستی بادوام و خارج از احساسات وجود داشته باشد تا تولید و اشتغال کشور احیا شود.
هیچ رسالتی بزرگتر از ایجاد اشتغال برای جوانان وجود ندارد/ نگاه به تولید و سرمایه تصحیح شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری شبستان؛  پیام رهبر معظم انقلاب و نامگذاری سال 1396 به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، تولید اشتغال» در واقع پیام تداوم جهاد اقتصادی را در خود دارد یعنی آنچه رهبرمعظم انقلاب در این سال ها بیان فرمودند امسال با عنوان حمایت از تولید و اشتغال مورد تاکید مجدد قرار دادند که با اقتصاد قوی تر می توان امیدوار به کاهش آسیب های اجتماعی و غول بیکاری بود.
 
مقام معظم رهبری توجه به نام «اقتصاد مقاومتی» را به تنهایی مؤثر ندانستند و در خصوص راه‌حل و علاج وضع کنونی، افزودند: «علاج، در تقسیم کردن اقتصاد مقاومتی به نقاط کلیدی و مهم و تمرکز همه همت مسئولین و مردم بر آن نقاط است و این نقاط کلیدی عبارت است از تولید داخلی و اشتغال بویژه اشتغال جوانان ».
 
یکی از اصول سیاست های اقتصاد مقاومتی، سیاست اقتصاد درون زای برون نگر است که به معنای صادرات محصولات غیر نفتی است. این شاخصه به طور مستقیم متکی به افزایش تولید محصولات داخلی و توسعه کارخانه ها و واحدهای تولیدی است. در صورت تحقق این امر اشتغال نیز افزایش خواهد یافت و معضل بیکاری تا حد زیادی مرتفع خواهد شد.
 
در ابتدای سال جاری در حالی که تنها هنوز هشت روز از فصل زیبای بهار در خراسان جنوبی گذشته است نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی برای دومین بار از واحدهای تولید بازدید کردند. مقصد کارخانه کاشی و سرامیک فرزاد در منطقه شهرك صنعتی بیرجند است.
 

 
وارد کارخانه که می شویم كارگران هر كدام كار خود را انجام مي‌دهند، تا محصول آماده وارد بازار شود. اینجا می توان با مردی از جنس تلاش و غیرت آشنا شوید که برای عرق ملی و اشتغال جوانان فارغ‌التحصیل ارزش قائل شده و منویات رهبری را نه در شعار که در عمل محقق کرده است.
 
علی اکبر فلاحی که اکنون تولیدات کارخانه های خود را به آن سوی مرزها رسانده است، گفت: در سال 1384 شركت كاشي فرزاد را با تكنولوژي روز دنيا در شهرك صنعتي بيرجند تأسيس کردم و هم­ اكنون از واحدهاي نمونه استان و نيز كشور است.
 
وی که چهار سال متوالی به عنوان صادركننده نمونه و برتر و در تمام سالها به عنوان كارآفرين برتر شناخته شده است، افزود: در سال 1392 طرح توسعه كاشي فرزاد، توليد سراميك يلدا را آغاز کردم و با وجود مشكلات تحريم توانستيم ماشين­ آلات را وارد كنيم و هم اكنون در حال فعاليت و توليد است.
 

 
این تولید کننده که هیچ زمانی احساس خستگی نکرده و در تمام این سال های کار خویش را در زمینه کشاورزی، عمرانی، تولیدی و صنعتی با پشتکار ادامه داده، بیان کرد: هم اکنون این کارخانه دارای 17 واحد جانبی است و در سال گذشته 20 میلیون دلار صادرات به پاکستان، افغانستان و کشورهای آسیای میانه و عراق داشته ایم.
 
به گفته وی در حال حاضر این کارخانه هشت خط تولید با ظرفیت روزی حدود 50 هزار مترمربع کاشی و سرامیک دارد و برای 2 هزار نفر اشتغال مستقیم و 20 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم در واحدهای تابعه مختلف ایجاد شده است.
 
فلاحی از افزایش نیروی کار برای بیش از 200 نفر در سال جاری خبر داد و عنوان کرد: واحدهای رنگ و لعاب به زودی به بهره برداری می رسید و طرح کارخانه ورق سازی و چند طرح دیگر در دست تحقیق و بررسی است که نیازمند بیش از 20 میلیارد تومان سرمایه گذاری ثابت دارد.
 

 
حجت الاسلام سیدمحمدباقر عبادی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی هم در بازدید از این واحد تولیدی در جمع کارگران اظهار داشت: از دیدگاه اسلام کار کردن و انجام کارهای اقتصادی نه تنها عیب نیست بلکه ارزش است.
 
وی تصریح کرد: برخی از ادیان تحریف شده زهد و متدین بودن را به معنای گوشه نشینی و دور از کار و اقتصاد تعریف می کنند در حالی که دین اسلام اینگونه نیست و امام صادق علیه السلام می فرماید:« لَیْسَ مِنَّا مَنْ تَرَکَ دُنْیَاهُ لآِخِرَتِهِ وَ لَا آخِرَتَهُ لِدُنْیَاهُ؛ یعنی کسی که دنیایش را بخاطر آخرتش و برعکس آخرتش را بخاطر دنیا ترک کند از ما اهل بیت نیست».
 
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی به جایگاه و اهمیت اشتغال و تولید در جامعه اشاره کرد و افزود: نگاه به تولید و سرمایه باید تصحیح شود چرا که گاهی تفکراتی که مطابق اسلام ناب نیست می تواند مانع تولید شود.
 
حجت الاسلام عبادی با تاکید بر اینکه باید مبادی ورودی کشور مدیریت شود و کالاهایی که نمونه داخلی دارد وارد نشود، بیان کرد: باید جلوی قاچاق کالا گرفته شود چرا که امروز مشکل اصلی کشور اشتغال است و جوانان بسیاری جویای کار هستند.
 

 
وی با ابراز خرسندی از وجود کارخانه کاشی و سرامیک فرزاد در استان، گفت: امروز هیچ رسالتی بزرگتر از ایجاد اشتغال برای جوانان وجود ندارد.
 
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات سد راه تولید در خراسان جنوبی جدای از ایران نیست، ادامه داد:  ورود کالای قاچاق به تولید کننده و اشتغال کشور آسیب می رساند و از سویی دیگر مبارزه با قاچاق نباید مقطعی و فصلی باشد بلکه باید سیاستی بادوام و خارج از احساسات وجود داشته باشد تا تولید و اشتغال کشور احیا شود.
 
حجت الاسلام عبادی خواستار محدویت واردات مشابه تولید داخلی به کشور شد و تاکید کرد: باید مراقب باشیم در دام سیاست های کشورهای دیگر قرار نگیریم چرا که برخی از کشورها برای صادارت سوبسید می دهد و یا مالیات نمی گیرند تا محصولات خود را زیر قیمت در بازار عرضه کنند و بقیه کشورها را از صحنه خارج می کنند و پس از اینکه یکه تاز شدند آنوقت شروع می کنند به سود بردن با قیمت مناسبی که عرضه خواهند کرد.
 
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۴۶۵۶
کلمات کليدی: کاشی | واحدهای تولیدی | نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس | ایجاد اشتغال | خراسان جنوبي | اقتصاد مقاومتی |