به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ محمد محمدرضایی با اشاره به مشکلات و معضلات کنونی کشور اظهار داشت: بنده و همکارانم در انتخابات سال 922 یکی از حامیان ستادهای روحانی در سطح کشور بودیم و علت این حمایت هم بهدلیل تفاهم و توافق قبلی در مورد رعایت حقوق اقوام ایرانی با روحانی و مشاوران وی بود.
وی گفت: روحانی در انتخابات سال 92 به دلیل وعده «رعایت حقوق اقوام ایرانی و بیانیه 10 مادهای» شهرت پیدا کرد و اعلام آن بیانیه سبب شد که میزان آرای وی در مناطق مرزنشین و در بین اقوام ایرانی بهشدت افزایش پیدا کند.
دولت روحانی از «بدسابقهترین مدیران» در کردستان استفاده کرد
رئیس ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی و فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: میزان آرایی که در انتخابات سال 92 در مناطق مرزنشین و اقوام ایرانی و اهل سنت همچون کردستان به روحانی داده شد بیسابقه بود اما متأسفانه دولت روحانی از «بدسابقهترین مدیران» در این مناظق استفاده کرد.
وی با اشاره به نظرسنجیهایی که در فضای مجازی در مورد میزان رضایتمندی مردم استان کردستان از عملکرد دولت یازدهم انجام داده است، گفت: تعداد افراد ناراضی به مراتب خیلی بیشتر از افراد راضی است که بخواهند مجداداً به روحانی رأی بدهند.
محمدرضایی با اشاره به جلسهای که اخیراً با شورای مرکزی نمایندگان ادوار گذشته داشتند، افزود: در آن جلسه اکثر اعضای آنها از عملکرد روحانی "ناراضی" بودند.
اعتماد دوباره اصلاحطلبان به روحانی "خطای استراتژیک" است
وی اظهار کرد: اگر اصلاحطلبان در این دوره بخواهند از فردی خاص حمایت کنند باید از روحانی عبور کنند و اعتماد دوباره به وی خطای استراتژیک اصلاحطلبان خواهد بود.
"روحانی" به وعدههای انتخاباتی خود عمل نکرد
رئیس ستاد حامی روحانی در سال 92 گفت: روحانی هیچوقت اصلاحطلب نبوده و بنا به دلایل و مسائلی که در انتخابات قبلی وعدههایی در راستای انجام اصلاحات و حقوق اقوام ایرانی داد از وی حمایت کردیم اما اصلاً به وعدههای خود عمل نکرد.
وی گفت: ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی از روحانی گلهمند است و [دولت روحانی، دولت احمدینژاد را روسفید کرد] چون روحانی به استانهای کشور میرود و پروژههای دوران دولت قبل را افتتاح میکند و افتتاح آن پروژهها در حد مدیران میانی است.
عضو شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار خاطر نشان کرد: پروژههایی که رئیس جمهور دولت یازدهم در استانها افتتاح میکند از پروژههای دسته چندم دولت قبل بوده که پایهگذاری و انجام داده بودند و قبلاً هم افتتاح شده بود اما دوباره آنها را افتتاح میکنند.
وی گفت: پروژه مسکن مهر اگر به تعبیر وزیر راه و شهرسازی پروژه مسخرهای است! چرا روحانی به استانها میروند و همین پروژهها را افتتاح میکند؟!
روحانی و دولتش "حقوقخواری" کردند
محمدرضایی افزود: روحانی شعار حقوقدانی میدهد اما عملاً خودش و دولتش "حقوقخواری" کردند و همین سفرهای تبلیغاتی مختلف که برای افتتاح پروژههای دولتهای گذشته به راه انداخته نمونهای از آن است.
وی اظهار کرد: سوأل ما این است آیا سزاوار است که بودجههای دولت در راه این تبلیغات استانی خرج شود؟ چون هر سفر هیئت دولت به استانها در حد میلیارد هزینهبردار بوده و بهعنوان نمونه در استان کردستان مسئولان دولتی هنوز نتوانستهاند بدهیها و مخارجی که صرف سفر قبلی روحانی به کردستان کردند پرداخت کنند.
در انتخابات تحت هیچ شرایطی به روحانی رأی نمیدهیم
رئیس ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی و فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: آیا سزاوار است پولی که به مردم متعلق است در راه سفرهای تبلیغاتی استانی خرج شود و به صورت رسماً از سوی شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار که شامل تشکلی از اصلاحطلبان بوده اعلام کردهایم که تحت هیچ شرایطی به روحانی رأی نمیدهیم و به هیچ عنوان از وی حمایت نمیکنیم.
وی گفت: در انتخابات سال 92 مردم استان کردستان بالاترین بالاترین رأی به روحانی دادند و وی به مردم اهل سنت وعده داد که از ظرفیتهای اهل سنت برای وزراء انتخاب کند اما به وعده خود عمل نکرد.
رئیس ستاد حامی روحانی در سال 92 گفت: دلیلی ندارد که در انتخابات پیشرو از حسن روحانی حمایت کنیم چون دروغهای وی اصلاً قابل توجیه نیست و یکی از دروغترین رئیس جمهورهایی که بنده دیدهام روحانی است چون در اوایل برای تغیرات وعده 100 روزه به مردم دادند و اگر دولتمردان آلزایمر گرفتهاند مردم آلزایمر نگرفته است و آن وعدهها را فراموش نمیکند.
وی با اشاره به توزیع روغن آلوده در سبدکالاها گفت: سوأل اینجاست که آیا وعده 100 روزه روحانی توزیع همان سبد کالا بوده است؟ چون فکر میکردند با آن سبدکالاها مشکلات اقتصادی مردم حل میشود.
عضو شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار خاطر نشان کرد: اگر برجام دستاوردی داشته است از قبل و زیر نظر رهبری بوده و تمام مذاکرات از قبل در عمان پایهگذاری شد و کسانی که با الفبای سیاست آشنایی دارند این موضوع را میدانند.
وی گفت: اگر دولت یازدهم روی دستاوردهای برجام مانور و شعار میدهند باید بدانند که نتیجه برجام متعلق به نظام و حاصل مدیریت و تدبیر کل نظام و زیر نظر رهبر معظم انقلاب و مشاوران ایشان بوده است.
محمدرضایی افزود: از شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بهخاطر انتخاب دو نفر از نیروهای اهل سنت در جبهه تقدیر و تشکر میکنیم.
وی اظهار کرد: حسن روحانی در مهاباد اعلام کردند که در کابینه دولت یازدهم معاون وزیر اهل سنت داریم در صورتیکه در آن زمان این فرد یعنی "سیدعماد حسینی" برای انتخابات استعفا داده بود و مشغول کار انتخاباتی بودند و خود منصوبان دولت یازدهم در کردستان برای «ردصلاحیت» وی گزارش نوشته بودند!!
رئیس ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی و فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به سفر اخیر یکی از معاون وزرا به کردستان گفت: استاندار کردستان در آن جلسه با «گستاخی» تمام به نماینده مردم کردستان در مجلس توهین و بیاحترامی کردند!
مردم کردستان به هیچ عنوان به روحانی رأی ندهند
وی گفت: بنده به عنوان اینکه سالهاست نوکر مردم کردستان هستم و از حقوق آنها دفاع کردهام به همه مردم این خطه توصیه میکنم که در انتخابات پیشرو به هیچ عنوان به روحانی رأی ندهند چون رأی ندادن به روحانی برای دولت این پیام را دارد که رئیس جمهور به وعدههای انتخاباتی خود عمل نکرده است.
رئیس ستاد حامی روحانی در سال 92 گفت: در سفر اخیر تبلیغاتی روحانی به استان کردستان با پولی که خرج هزینه آن سفر کردند میتوانستند حق کولبرهای این مناطق را میدادند چون آن پولها متعلق به جوانان بیکار فارغالتحصیل این خطه است.
وی گفت: ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی اعلام کرده است که به هیچ عنوان به روحانی رأی ندهند.
محمدرضایی افزود: همچنان انتقادات بنده از عملکرد استاندار کردستان ادامه دارد و روی مواضع خود هستیم و حقوق مردم این استان را در برابر هیچ شخص، افراد و قدرتی عوض نمیکنیم.
وی اظهار کرد: بنده یک جوان کردستان را به 10 تا از حسن روحانی عوض نمیکنم.
اصلاحطلبان کردستان "دروغگو و منفعتطلب" هستند
رئیس ستاد مشترک انتخاباتی اقوام ایرانی و فعال سیاسی اصلاحطلب خاطر نشان کرد: [شورای اصلاحطلبان استان کردستان برای خودشان یک باند هستند و به داخل جبهه اصلاحات نفوذ کردهاند و اینها اصلاً اصلاحطلب نیستند بلکه "دروغگو و منفعتطلب" هستند] چون باید مرز بین منفعتطلبی با اصلاطلبی را جدا کنیم.
گفتوگو از رامیار غفاری