شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۷
مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام‌نور خراسان‌جنوبی:

وصیت نامه امام(ره) و واژه‌های از جنس فرهنگ

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام‌نور خراسان‌جنوبی گفت: در حوزه فرهنگ نیز در وصیت‌نامه و اندیشه امام با واژه‌هایی روبه‌رو می‌شویم که تبیین هر کدام از آن ها مسیری را در حوزه فرهنگ به روی ما می‌گشاید که واژه‌هایی چون اسلام آمریکایی، اسلام ناب محمدی، فقه سنتی و فقه پویا از این قبیل هستند.
وصیت نامه امام(ره) و واژه‌های از جنس فرهنگ
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا؛ حجت‌الاسلام جواد اکبری مطلق گفت: با دقت در محتوای وصیت نامه سیاسی ـ الهی امام(ره) در می‌یابیم که وحدت جایگاه خاصی در اندیشه این رهبر بزرگ و بی‌بدیل داشته است.
 
وی اظهار کرد: امام(ره) وصیت‌نامه سیاسی ـ الهی خود را با حدیث ثقلین شروع می‌کنند که یکی از احادیث متواتری است که شیعه و سنی نقل کرده‌اند و در کتب صحاح سته اهل سنت نیز این حدیث بیان شده است. 

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام‌نور خراسان‌جنوبی بیان کرد: وقتی امام(ره) حدیثی را انتخاب می‌کنند که هم شیعه و هم سنی به آن معتقد است نشان از پررنگ بودن جایگاه وحدت در اندیشه ایشان دارد. 

اکبری مطلق ادامه داد: همچنین امام در سفارش به روحانیت و دانشگاهیان نیز باز به موضوع وحدت تأکید می‌کند و بیان می‌دارد زمانی به موفقیت می‌رسید که این دو قشر با یکدیگر اتحاد و همبستگی داشته و پشتیبان یکدیگر باشند. 

وی افزود: درحوزه فرهنگ نیز در وصیت‌نامه و اندیشه امام با واژه‌هایی رو به رو می‌شویم که تبیین هر کدام از آن‌ها مسیری را در حوزه فرهنگ به روی ما می‌گشاید که واژه‌هایی چون اسلام آمریکایی، اسلام ناب محمدی، فقه سنتی و فقه پویا از این قبیل هستند. 

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام‌نور خراسان‌جنوبی گفت: در حوزه سیاست خارجی نیز امام(ره) همواره بر عزت جامعه اسلامی و ایرانی تأکید داشتند و هر گاه اقدامی خلاف این اصل مهم انجام می‌شد، ایشان مسئول مربوطه را مورد توبیخ قرار می‌دادند. 

اکبری‌مطلق اظهار کرد: در سال 66 که بحث شهادت حجاج خانه خدا در عربستان پیش آمد امام بیان کردند که اگر از صدام بگذریم از آل سعود نمی‌گذریم که این سخنان در جهت حفظ عزت جامعه ایران بود، چرا که ما عزتمندانه با صدام می‌جنگیدیم اما آل سعود مظلومان حججاج ما را به شهادت رساند

وی بیان کرد: با همه این‌ها برای امام (ره) ارتباط با کشورهای اسلامی یک اصل بود و تأکید داشتند که اگر سران و حاکمان کشورهای اسلامی در خوابند، به آنها هشدار بدهید و از عواقب سهل انگاری‌ها مطلعشان سازید. 

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه پیام‌نور خراسان‌جنوبی یادآور شد: امام(ره) در وصیت‌نامه خود به استقلال ایران تأکید داشتند و بیان کردند دیگر محال استچون حکومت پهلوی در این کشور تکرار شود که قراردادهای سنگین بر محرومین تحمیل کند و ذخایر ما به غارت برود.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۲۵۳
کلمات کليدی: غارت ،مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه،دانشگاه ،پیام‌نور ،سیاسی