دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۴
رئیس انجمن داروسازان خراسان‌جنوبی مطرح کرد

سنگینی بار مالی بدهی بیمه‌ها بر دوش داروخانه‌ها/ داروخانه‌ها گرفتار رفع تناقض گفته مسؤولان و قیمت واقعی داروها

رئیس انجمن داروسازان خراسان‌جنوبی گفت: حدود ۱۰۰ داروخانه فعال در استان وجود دارد که به طور میانگین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان از بیمه‌ها طلب دارند که این امر بار مالی زیادی را بر دوش داروخانه‌ها می‌گذارد.
سنگینی بار مالی بدهی بیمه‌ها بر دوش داروخانه‌ها/ داروخانه‌ها گرفتار رفع تناقض گفته مسؤولان و قیمت واقعی داروها
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از فارس، علی محمدی امروز اظهار داشت: داروخانه‌ها از جمله مؤسسات پزشکی بوده که تکمیل‌کننده حلقه درمان هستند اما هیچ‌کدام از مسؤولان مشکلات آن‌ها را نمی‌بینند.
وی با بیان اینکه داروسازی تنها حرفه‌ای بوده که از جیب خود برای تکمیل پروسه درمان مردم سرمایه‌گذاری می‌کند، تصریح کرد: در کشور ایران به طور مرتب بیمه‌ها به داروخانه‌ها بدهکار هستند و در خوشبینانه‌ترین شکل ممکن 6 ماه به طول می‌انجامد که 70 تا 90 درصد هزینه داروها که بر عهده بیمه‌ها قرار دارد پرداخت شود و بنابراین داروخانه‌ها بسیار متضرر می‌شوند.
رئیس انجمن داروسازان خراسان‌جنوبی یادآور شد: حدود 100 داروخانه فعال در استان وجود دارد که به طور میانگین 80 تا 100 میلیون تومان از بیمه‌ها طلب دارند که این امر بار مالی زیادی را بر دوش داروخانه‌ها می‌گذارد.
محمدی ادامه داد: با این وجود بسیاری از سازمان‌های نظارتی و حاکمیتی در مورد داروخانه‌ها اظهارنظر می‌کنند و مشکلات این قشر را نمی‌بینند.
وی با اشاره به اینکه براساس قانون سازمان‌های بیمه‌گر باید در هنگام ارائه خدمت هزینه مورد نظر را به داروخانه‌ها پرداخت نمایند که امید است سازمان‌های بیمه‌گر در کشور به این موضوع توجه کرده و پروسه پرداختی‌ها را کوتاه‌تر و سریع‌تر کنند، افزود: خوشبختانه بیمه تأمین اجتماعی تا پایان اسفندماه و بیمه سلامت تا پایان فروردین‌ماه ورایزی داشته که امیدواریم این روند ادامه یابد.
رئیس انجمن داروسازان خراسان‌جنوبی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات داروخانه‌ها این بوده که علی‌رغم گرانی برخی از اقلام دارویی برخی از مسؤولان اعلام می‌کنند هیچ دارویی گران نشده و این تناقض را باید داروخانه‌ها نسبت به اعتراض مردم حل کنند.
محمدی افزود: داروخانه‌های استان باید سهمیه دارویی استان را دریافت کنند که گاهی از مواقع تاریخ مصرف آن‌ها به دلیل عدم تقاضا می‌گذرد در همین راستا از اداره دارایی و امور مالیاتی خواسته می‌شود که این داروها را جزئی از مالیات دراوخانه‌ها محاسبه کنند که متأسفانه این اقدام صورت نمی‌گیرد و این هزینه نیز بر دوش داروخانه‌ها متحمل می‌گردد.
وی با بیان اینکه در مورد داروهای وارداتی با کمبود مواجه هستیم، گفت: بسیاری از مواد اولیه داروهایی که در کشور ساخته می‌شود از دیگر کشورها تأمین می‌گردد و متأسفانه تحریم‌ها سبب کاهش واردات این مواد اولیه شده بنابراین به تدریج برخی از داروها کمیاب می‌شوند.
رئیس انجمن داروسازان خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: امید است با همفکری مسؤولان و همراهی جامعه داروسازان استان مشکلات این قشر حل شود که این مهم همت مسؤولان را می‌طلبد.


انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۶۶۷۲
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بیمه , داروسازی