يکشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۳
معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند:

طرح تفکیک زباله از مبدأ انجام می‌شود

معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند از اجرای طرح تفکیک زباله از مبدأ خبرداد.
طرح تفکیک زباله از مبدأ انجام می‌شود
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم، همایون شاکری، معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند در جلسه امروز که مربوط به پیشگیری از وقوع جرم استان بود، اظهار داشت:در خصوص جمع آوری زباله‌ و زباله‌گردها تاکنون ۴ پیمانکار وارد کار شده و فعالیت‌هایی از قبیل؛ اختصاص کانکس‌های خرید زباله و بازیافت آن، جمع آوری زباله گردها و تفکیک زباله‌ها در مقصد انجام شده‌است که به نتیجه مطلوب و دلخواه نرسیده است.
وی در خصوص طرحی که به تازگی در رابطه با تفکیک زباله و جمع آوری زباله‌گردها و زیباسازی شهر برنامه‌ریزی شده‌است، تصریح کرد:این طرح بدین گونه است که زباله‌گردها در طول هفته دو مرتبه، زباله‌های خشک را جمع آوری کرده و به افراد و سازمان‌های ما تحویل می‌دهند و پس از اینکه مقدار و مبلغ زباله جمع آوری شده آنان در سیستم ثبت شد، آخرماه مراجعه کرده و بن پنجاه هزارتومانی دریافت می‌کنند و در نهایت از فروشگاه‌هایی که به آنان معرفی می‌شود، خرید می‌کنند و در هیچ یک از این مراحل پولی رد و بدل نمی‌شود.
معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند ادامه داد:تاکنون حدود ۷۰مرکز جمع‌آوری زباله به وجود آمده است و حدود ۷۰۰ زباله‌گرد در سطح شهر وجود دارد که از این تعداد ۷۰ نفر جزو افاغنه بوده که کار تفکیک زباله را انجام می‌دهند.
شاکری با بیان اینکه زباله‌گردی شغل نیست، وجود این زباله گردها را یک معضل اجتماعی بزرگ دانست و خاطرنشان کرد:وجود زباله‌گردها تاثیر بدی بر زیبایی شهر دارد و ممکن است بیماری‌های زیادی از طریق آنان به شهروندان انتقال یابد، این درحالی است که اکثر آنان مازاد زباله خود را اطراف سطل‌های زباله می‌ریزند و از این جهت ما مجبور هستیم افرادی را جهت جمع آوری این زباله ها مأمور کنیم.
وی وجود کانکس برای جمع آوری و بازیافت زباله ها را راه حل مناسبی ندانست و نیز ادامه داد:این کانکس ها نیاز به مراقبت و دوربین مدار بسته دارند ولی جمع آوری زباله از مبدأ به وسیله اتومبیل هایی انجام می‌شود و مبلغ و مقدار این زباله ها به طور دقیق مشخص می شود و پس از ثبت در سیستم های آنجا ذخیره شده و در پایان ماه یک بن خرید به آنها تحویل داده می شود.
معاون خدمات شهری شهرداری در ادامه اظهار داشت:در زمینه تفکیک زباله های آپارتمانی که نمی شود آنها را بیشتر از ۴ الی ۵ ساعت نگهداری کرد، موتورهای اورژانسی آماده شده اند که با یک پیام از سوی شهروند به آنجا رفته و زباله ها را جمع آوری می کنند.
شاکری درخصوص آماده سازی بستر رودخانه های برای کاهش وقوع سیلاب در استان، گفت:رودخانه چهارده، یک معضل بزرگ برای شهر است از آن جهت که حوضه و گنجایش آب آن زیاد است و امروزه یکی از مشکلات ساخت و سازها، عدم پیشبینی روان آب‌های سطحی است.
وی برای هدایت روان آب‌ها و آب‌های سطحی احداث کانال را پیشنهاد کرد و افزود:این کار حدود ۲۰میلیارد تومان هزینه دارد و همچنین برای انجام فعالیت های مختلف مربوط به تخلیه نخاله های ساختمانی از بستر رودخانه ها، حدود ۶۰۰ میلیون تومان سالیانه هزینه می‌شود.

انتهای پیام/4

 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۲۲۵۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , زباله گردی , شهرداری