گونه ویروسی جدید برای اولین بار توسط محققان دانشگاه بیرجند و در راستای همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه بیرجند و مرکز تحقیقات سیراد فرانسه بر روی زعفران شناسایی و نام گذاری شد.
به گزارشخبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در راستای همکاریهای علمی و بین المللی بین دانشگاه بیرجند و مرکز تحقیقات سیراد فرانسه، ردیابی و بررسی مهمترین ویروسهای آلوده کننده گیاه زعفران به عنوان یکی از عوامل کاهنده عملکرد این محصول استراتژیک،در سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۴پرداخته شد.
ثبت دیدگاه