حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

دوشنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 28 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1038 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 3×
استفاده از ظرفیت رسانه برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری
  • 1404-01-21 ساعت: ۹:۰۶
  • شناسه : 3081
    3

    مدیر کل صداوسیمای خراسان جنوبی: ازظرفیت رسانه برای معرفی حوزه گردشگری استفاده شود. به گزارش پایگاه خبری خراسان تایم، آینه دار در شورای اندیشه ورزی که باحضور جمعی از فعالان گردشگری برگزار شد با اشاره به اینکه باید تلاش شود تا ازظرفیت رسانه برای معرفی حوزه گردشگری بخوبی استفاده شود، گفت: اطلاع رسانی خوب به […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    مدیر کل صداوسیمای خراسان جنوبی: ازظرفیت رسانه برای معرفی حوزه گردشگری استفاده شود.

    به گزارش پایگاه خبری خراسان تایم، آینه دار در شورای اندیشه ورزی که باحضور جمعی از فعالان گردشگری برگزار شد با اشاره به اینکه باید تلاش شود تا ازظرفیت رسانه برای معرفی حوزه گردشگری بخوبی استفاده شود، گفت: اطلاع رسانی خوب به مردم سبب رونق بیشتر حوزه گردشگری و سرمایه گذاری در آن خواهد شد.
    وی با بیان اینکه سرمایه گذاران داخلی و خارجی با معرفی هر چه بهتر ظرفیت‌های بالقوه و بویژه ظرفیت‌های ناشناخته به این مسیر هدایت می‌شوند، افزود: در صورتی که بتوانیم حوزه گردشگری و صنایع دستی را بیشتر معرفی کنیم، زمینه سرمایه گذاری زیادی در استان فراهم شده و افراد برای ورود به این حوزه ترغیب می‌شوند.
    مدیر کل صدا وسیمای خراسان جنوبی همچنین از پخش و تهیه مستند سفرنامه شرق در سیمای خراسان جنوبی به کارگردانی محمد عبداللهی خبرداد و گفت: در حوزه اطلاع رسانی تمام تلاش را خواهیم کرد تا هرچه بیشتر مردم را با حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آشنا کنیم.
    آینه دار از متخصصان و فعالان گردشگری خواست تا در این زمینه همراهی خوب با برنامه سازان و گزارشگران داشته باشند و به معرفی مکان‌های دیدنی، تاریخی و کهن استان بپردازند تا بتوان در معرفی استان و رونق سرمایه گذاری بهره برد.
    وی با اشاره به اینکه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی جزو فرهنگ، هویت و داشته‌های استان است گفت: باید با تنوع درانتخاب کارشناسان ارزشمند اطلاعات خوبی را در اختیار مردم قرار دهیم.
    معاون سیمای صدا وسیمای خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه در حال حاضر این معاونت به حوزه گردشگری بطور ویژه پرداخته است و برنامه‌های متنوع و خوبی از جمله سفر نامه شرق تهیه کرده است از فعالان حوزه گردشگری خواست تا ظرفیت‌ها و مناطق بکر و ناشناخته را به برنامه سازان و تهیه کنندگان صدا و سیما بیشتر معرفی کنند تا برنامه‌هایی با کیفیت برای پخش سراسری تهیه و استان به نحو مطلوبی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی آن برای سرمایه گذاری و جذب گردشگر شناخته شود.
    معاون صدای خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه در ایام نوروز در هر یک ساعت برنامه گردشگری پخش شد گفت: شنبه‌ها نیز برنامه رادیو شب گردشگری پخش می‌شود که این حوزه را معرفی می‌کند.
    صالحی بیک از ارتباط با استان‌های یزد، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و کرمان در برنامه نسیم شرق بصورت زنده خبرداد و گفت: این موضوع سبب شد تا در جذب گردشگر موفق عمل کنیم و مسافرانی که از مناطق مختلف و سایر استان‌ها به خراسان جنوبی سفر می‌کنند با این مناطق آشنایی بیشتری پیدا کرده و از آن دیدن کنند.
    محمودآبادی، معاون خبر صدا وسیمای استان نیز با اشاره به تهیه گزارش‌های مختلف خبری از سوی خبرنگاران و پخش از شبکه‌های سراسری خواستار ارائه سوژه‌های گزارشی خوب از سوی فعالان گردشگری برای پرداختن به آن و معرفی بیشتر استان شد.
    هرمزی معاون فضای مجازی صدا وسیمای استان هم گفت: بخش عمده مخاطبان در حال حاضر مخاطبان فضای مجازی هستند که ما آمادگی داریم برای جذب سرمایه گذار و گردشگر و معرفی ظرفیت‌های استان، با کمک فعالان این حوزه به معرفی نقاط مختلف بپردازیم.
    رئییس هیأت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری استان نیز از صدا وسیمای خراسان جنوبی برای پخش وتهیه برنامه‌های با محتوا و متناسب با فرهنگ اصیل ایران اسلامی قدردانی کرد و گفت: مردم خراسان جنوبی و سراسر کشور به خوبی با این برنامه‌ها با فرهنگ و آداب و رسوم مردم خراسان جنوبی آشنا شدند.
    داوودی با اشاره به اینکه انجمن حرفه‌ای راهنمایان خراسان جنوبی ۴۲ عضو دارد افزود: تولید مشترک جاذبه‌های گردشگری با کمک انجمن گردشگری استان، حضور کارشناسان متخصص و حرفه‌ای در حوزه گردشگری در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی از جمله پیشنهاد‌ها برای ارتباط ومعرفی بیشتر رسانه و میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری است.
    سیروسی از راهنمایان گردشگری نیز در این جلسه با بیان اینکه برخی از بنا‌های تاریخی، صنایع دستی و مکان‌های گردشگری استان همچون قنات بلده فردوس، مله بافی، برک بافی، قلعه فورگ جزو مناطق و جاذبه‌های دیدنی و بکر استان است خواستار معرفی بیشتر این مناطق، میراث‌های معنوی همچون نخل گردانی روز عاشورا خوسف، به صورت تخصصی و قابل درک و فهم عموم مردم شد.
    وی به آسباد‌های نهبندان و طبس مسینا اشاره کرد و گفت: بیشترین آسباد‌های دنیا در استان ما است ولی باید با نگاه ویژه تری به آن پرداخته شود.
    راعبی از راهنمایان گردشگری و مدرس دوره‌های تاریخی فرهنگی نیز خواستار سرمایه گذاری در زمینه‌های میراث فرهنگی و حفظ آن شد و گفت: اگر می‌خواهیم پیشرفت کنیم باید نگاه‌ها فنی و تخصصی باشد و در این زمینه می‌توانیم با برگزاری نشست تخصصی در مرکز استان و شهرستان‌ها به معرفی این مناطق بپردازیم.
    وی نگاه ویژه مسئولان به حوزه گردشگری را خواستار شد و گفت: آمادگی داریم تور‌های مختلفی برای استان گردی برگزار کنیم تا با مراسم‌ها و مکان‌های دیدنی و میراث ماندگار فرهنگی، معنوی و تاریخی آشنا شوند.
    فعال گردشگر حوزه مجازی هم خواستار استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای معرفی مناطق مختلف گردشگری استان شد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.