حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 21 June , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1286 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 3×
وضعیت نامناسب ذخیره آب در تنها سد تأمین کننده آب شرب خراسان جنوبی
  • 1404-02-18 ساعت: ۸:۴۲
  • شناسه : 4059
    3

    مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی از وضعیت نامناسب ذخیره آب در سد مخزنی نهرین شهرستان طبس به عنوان تنها سد تأمین کننده آب شرب استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری خراسان تایم، عباس سارانی گفت: سد نهرین شهرستان طبس با حجم مخزن ۵ میلیون مترمکعب تنها سد در خراسان جنوبی است که […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی از وضعیت نامناسب ذخیره آب در سد مخزنی نهرین شهرستان طبس به عنوان تنها سد تأمین کننده آب شرب استان خبر داد.

    به گزارش پایگاه خبری خراسان تایم، عباس سارانی گفت: سد نهرین شهرستان طبس با حجم مخزن ۵ میلیون مترمکعب تنها سد در خراسان جنوبی است که هم برای تأمین آب شرب و هم برای مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    وی افزود: این سد که بخشی از آب شرب شهرستان طبس را تامین می‌کند در حال حاضر تنها یک میلیون مترمکعب آب ذخیره دارد.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکهکاهش بارندگی‌ها و عدم وقوع روان‌آب در استان باعث شده سد نهرین شهرستان طبس آبگیری مناسبی نداشته باشدگفت: با توجه شروع زود هنگام فصل گرما و افزایش مصرف آب در شهر طبس از شهروندان درخواست داریم در خصوص مدیریت بهینه مصرف آب بیش از پیش توجه کنند.

    سارانی با اشاره به تنش آبی در شهر طبس افزود: طرح اضطراری آبرسانی به شهر طبس به‌منظور تامین بخشی از نیاز این شهر در افق ۱۴۱۰ به میزان حدود ۲. ۱ میلیون متر‌مکعب در سال (معادل ۱۰۰ لیتر بر ثانیه)، در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی قرار دارد.

    وی با اشاره به وضعیت سایر سد‌های خراسان جنوبی گفت: این استان هشت سد مخزنی با ظرفیت ۷۵.۷ میلیون متر مکعب آب دارد که به دلیل کاهش بارندگی‌ها اکنون ۸۰ درصد ظرفیت این سد‌ها خالی است.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: با توجه به اقلیم گرم و خشک استان و درصد تبخیر بالا، بخشی از آب ذخیره شده در سد‌ها نیز به علت تبخیر از دسترس خارج می‌شود.

    وی افزود: خشکسالی‌ها نه تنها میزان آب سد‌های استان را تحت تاثیر قرار داده بلکه به شدت منابع آب زیر زمینی را کاهش داده است.

    سارانی گفت: در خراسان جنوبی هم از نظر منابع آبی سطحی، هم منابع آب زیر زمینی در وضعیت بحرانی قرار داریم و راهکار اصلی در این زمینه مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف به خصوص بخش کشاورزی است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.